Winkelcentrum Liesveld Vlaardingen, hoe gaat het één jaar na aankoop?

De impact van Meerdervoort op Winkelcentrum Liesveld te Vlaardingen

22 maart 2024

De impact van Meerdervoort op Winkelcentrum Liesveld te Vlaardingen

Vlaardingen heeft altijd een speciale plek in het hart van zijn inwoners gehad, met het winkelcentrum Liesveld als kloppend hart van de gemeenschap. Toen Meerdervoort bijna een jaar geleden het winkelcentrum overnam, was de visie duidelijk: nieuw leven inblazen in het winkelcentrum en de omgeving, door middel van een strategie die het bedrijf al jarenlang succesvol toepast.

Deze strategie omvat het aankopen van vastgoed met potentieel, gevolgd door het optimaliseren van het vastgoed, niet alleen door fysieke verbeteringen maar ook door het aantrekken van nieuwe huurders om eventuele leegstand op te vullen en een dynamische omgeving te creëren.

In nauwe samenwerking met CRMD Vastgoed Management, de lokale winkeliersvereniging, de gemeente Vlaardingen en lokale ondernemers is een opmerkelijke transformatie ingezet. Bijna 1.900 vierkante meter aan winkelruimte is verhuurd aan 9 nieuwe huurders, waaronder enkele bekende landelijke ketens zoals Hans Anders, Primera en van Haren. Bovendien zijn langdurige samenwerkingen met zowel lokale ondernemers, als landelijke ketens verlengd, wat heeft geleid tot de verlenging van huurcontracten voor nog eens 2.313 vierkante meter aan winkelruimte. Deze gezamenlijke inspanningen hebben ertoe geleid dat de bezettingsgraad van winkelcentrum Liesveld is gestegen naar een indrukwekkende 96%. Momenteel worden er gesprekken gevoerd voor de verhuur van de laatste 4%.

De transformatie van winkelcentrum Liesveld overstijgt het simpelweg vullen van voorheen leegstaande ruimtes. Het vertegenwoordigt een strategische herontwikkeling gericht op het verlevendigen van de omgeving en het stimuleren van een bruisende ontmoetingsplek voor de lokale gemeenschap. Dit initiatief illustreert de toewijding van Meerdervoort aan het bevorderen van stadsontwikkeling, het opbouwen van duurzame relaties met huurders en het verhogen van de waarde van het vastgoed voor de financiers.

De vooruitgang bij Liesveld bewijst dat de methodische aanpak van Meerdervoort een positieve impact heeft op de lokale gemeenschap en economie. We nodigen iedereen uit om de vernieuwde dynamiek van Liesveld te ontdekken en getuige te zijn van hoe Meerdervoort bijdraagt aan de revitalisatie van winkelvastgoed.

De financiering van dit project is voltooid. Bekijk gelijksoortige financieringsmogelijkheden of neem contact op via onderstaand formulier voor meer informatie.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Aanhef