Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden om via Meerdervoort een deel van uw vermogen in vastgoed te investeren. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Wilt u uw vastgoed aanbieden aan Meerdervoort?
Neem contact op via vastgoed@meerdervoort.com.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Aanhef


Investeer uw vermogen met visie en zekerheid

Adresgegevens

Bezoekadres / Postadres

Meerdervoort N.V.
Stationsplein 4N
3331 LL Zwijndrecht
Bekijk op kaart

Veelgestelde vragen

Het is mogelijk om te parkeren op ons parkeerterrein. U volgt vanaf de snelweg de borden Zwijndrecht. Vervolgens kunt u de borden Station aanhouden. U rijdt het station voorbij en bij de stoplichten slaat u linksaf. Volg de weg tot het zilveren hek.

Het hek kan alleen geopend worden door uw contactpersoon binnen Meerdervoort. Laat het ons weten als u op locatie bent, dan zorgen wij voor toegang. Meerdervoort heeft diverse parkeerplaatsen op het bovengelegen parkeerdek aan de linkerzijde, nummer 25 tot 30.

Ons parkeerterrein beschikt over een laadpunt. deze bevindt zich op de begane grond aan de linkerzijde.

Als een huurder de huur niet betaalt, kan Meerdervoort de huurovereenkomst beëindigen en uiteindelijk het gehuurde laten ontruimen. De huurachterstand moet dan zijn opgelopen tot ten minste 3 maanden. Ook na beëindiging van de huurovereenkomst moet de huurder de huurachterstand nog steeds betalen. Wij schakelen indien nodig een incassobureau in om de huurachterstand betaald te krijgen. Zij kunnen een betalingsregeling treffen met de vertrokken huurders. 

De kans bestaat dat de vertrokken huurders de huurachterstand niet (geheel) kunnen betalen. In onze begrotingen nemen wij hier altijd een post voor op.

Onze juridische stukken van Meerdervoort® Garantiefonds zijn opgesteld door BDO Haaglanden. De juridische stukken zijn gecontroleerd door Van Benthem & Keulen in Utrecht https://www.vbk.nl/. Het notariaat van BarentsKrans https://www.barentskrans.nl/ de financiële transacties en transporten van woningen.

Nee. Bij Meerdervoort is er geen sprake van bijkomende kosten zoals emissiekosten, beheerskosten, exitkosten of andere kosten.

Ja, de rente uitkeringen zijn netto.