Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Contact

Wij vertellen u graag meer over Meerdervoort en de mogelijkheden om uw vermogen in vastgoed te investeren. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Aanhef


Investeringsmogelijkheid

Adresgegevens

Bezoek alleen op afspraak

Bezoekadres / Postadres

Meerdervoort
Stationsplein 4N
3331 LL Zwijndrecht
Bekijk op kaart

Veelgestelde vragen

Het is mogelijk om te parkeren op ons parkeerterrein. U volgt vanaf de snelweg de borden Zwijndrecht. Vervolgens kunt u de borden Station aanhouden. U rijdt het station voorbij en bij de stoplichten slaat u linksaf. Volg de weg tot het zilveren hek.

Het hek kan alleen geopend worden door uw contactpersoon binnen Meerdervoort. Laat het ons weten als u op locatie bent, dan zorgen wij voor toegang. Meerdervoort heeft diverse parkeerplaatsen op het bovengelegen parkeerdek aan de linkerzijde, nummer 25 tot 30.

Ons parkeerterrein beschikt over een laadpunt. deze bevindt zich op de begane grond aan de linkerzijde.

Als een huurder de huur niet betaalt, kan het Meerdervoort® Garantiefonds de huurovereenkomst beëindigen en de woning laten ontruimen. De huurachterstand moet dan zijn opgelopen tot ten minste 3 maanden. Ook na beëindiging van de huurovereenkomst moet de huurder de huurachterstand nog betalen aan het Meerdervoort® Garantiefonds. Wij schakelen indien nodig een incassobureau in om de huurachterstand betaald te krijgen. Zij kunnen een betalingsregeling treffen met de vertrokken huurders. 

De kans bestaat dat de vertrokken huurders de huurachterstand niet (geheel) kunnen betalen. Het Garantiefonds zal in dat geval 3 tot 6 maanden huur moeten afschrijven. Deze afschrijving wordt gedaan vanuit een reservering voor onvoorziene uitgaven. De Meerdervoort® Garantiefondsen proberen deze situatie zo veel mogelijk te voorkomen door de vastgoedbeheerder een goede voorselectie van huurders te laten maken. Betalingsachterstanden komen in de praktijk daarom zelden voor.

Onze juridische stukken van Meerdervoort® Garantiefonds zijn opgesteld door BDO Haaglanden. De juridische stukken zijn gecontroleerd door Van Benthem & Keulen in Utrecht https://www.vbk.nl/. Het notariaat van BarentsKrans https://www.barentskrans.nl/ de financiële transacties en transporten van woningen.

Als obligatiehouder in de Meerdervoort® Garantiefondsen betaalt u geen kosten bij het instappen en ook geen kosten aan het einde van de looptijd van uw obligatielening.

Bij tussentijdse overdracht van obligaties (hetgeen beperkt mogelijk is) worden administratiekosten in rekening gebracht. Deze administratiekosten zijn 5% van de nominale waarde van de over te dragen obligaties. Wanneer u bijvoorbeeld deelneemt aan de obligatielening van MGF V voor een bedrag van € 100.000 (4 obligaties) in MGF V en u wenst deze vier obligaties op enig moment (met medewerking van MGF V) over te dragen, dan betaalt u € 5.000 administratiekosten.

Ja, de rente uitkeringen zijn netto.