over ons

Waarom u bij Meerdervoort in de beste handen bent.

Over ons

Uw vastgoedinvestering in de beste handen

U wilt met uw spaargeld of vermogen een stabiel extra inkomen genereren. Voor uzelf of uw omgeving. Risicobeperking is voor u belangrijker dan maximaal rendement.

Meerdervoort biedt u de mogelijkheid vastgoed te financieren tegen een aantrekkelijke rente en unieke zekerheid, als veiliger alternatief voor vastgoedbeleggingen.

Wat doet Meerdervoort?

Eenvoudig gezegd leent u voor 3 jaar of langer geld aan ons uit. Dat investeren wij in onze vastgoedportefeuille, bestaande uit woningen en zakelijk vastgoed bestemd voor verhuur. Voor uw verstrekte hypotheeklening krijgt u als crediteur een aantrekkelijke rente en zekerheid, in de vorm van het recht van eerste (of tweede) hypotheek met vastgoed als onderpand voor uw financiering.

‘Onze jarenlange ervaring in waardevaste investeringen, gecombineerd met passie voor vastgoed en ondernemerschap, dat is wat Meerdervoort® uniek maakt.’

Waarom Meerdervoort?

Als u kiest voor Meerdervoort, kiest u ten eerste voor hypothecaire zekerheid met vastgoed als onderpand. Dit betekent dat bij een hypothetisch faillissement, de opbrengsten uit de verkoop van het vastgoed als eerste (of als tweede) naar u als geldverstrekker gaan. Ten tweede kiest u voor een aantrekkelijke, stabiele rentevergoeding die maandelijks wordt uitgekeerd. Ten derde kiest u met Meerdervoort voor een investeringsmaatschappij die zijn eigen vastgoedobjecten beheert, (her)ontwikkelt en onderhoudt.

Wie is Meerdervoort?

Meerdervoort is een investeringsmaatschappij, opgericht in 2013.
Behalve een investeringstak heeft Meerdervoort een eigen vastgoedbeheer en onderhoudstak, verantwoordelijk voor de verhuur en duurzame (her)ontwikkeling van onze vastgoedobjecten.

Zeer fijne, transparante organisatie.

L. van Wijk

Uitstekende communicatie en elke maand netjes rente ontvangen

M. Lugte

Mijn ervaringen met Meerdervoort zijn zeer positief. Ik heb duidelijke informatie ontvangen, zowel schriftelijk als mondeling, over het verstrekken van een lening. Ook ben ik goed op de hoogte gehouden van nieuwe vastgoedprojecten. En toen zich een mogelijkheid aandiende om geld te verstrekken voor een van deze projecten, is de lening door tussenkomst van een notariskantoor soepel afgewerkt.

H. van der Velde

Betrouwbaar bedrijf met uitstekende en voorspelbare resultaten.

Sikkema Beheer BV

Sinds 2017 zeer te vrede klant bij Meerdervoort! .Integere mensen, met gebleken goede toekomstvisie. .komen alle afspraken na en tijdige rente uitbetaling. .Bij de contacten met de mensen van Meerdervoort, merk je dat je geen nummer bent. J. Geluk.

J.C.A. Geluk

Prettige contacten, persoonlijke aandacht en komt na wat het heeft beloofd.

M.C.

Mijn ervaringen zijn al bijna zes jaar ontspannen, prettig en betrouwbaar.

Ruth Kuipers.

Inmiddels neem ik bijna 7 jaar deel in verschillende investeringsprojecten van Meerdervoort. Positief is de duidelijkheid in welk onroerendgoed je belegd en onder welke voorwaarden. De communicatie met de medewerkers is altijd helder en duidelijk. Ook niet onbelangrijk is dat ik tot op heden altijd keurig op tijd mijn rentevergoeding heb mogen ontvangen.

Hans Bolt

Transparante communicatie en prettige begeleiding bij mijn deelname in een besloten fonds

Familie Vogel

Zeer provisioneel bedrijf waar je als persoon prettig en correct te woord wordt gestaan. Het belangrijkste is natuurlijk dat men zich aan zijn woord houd en dat doen ze al 7 jaar.

Han van Veen

Heb een zeer goede ervaring met Meerdervoort!

Jos Hartman

sinds ruim 1 jaar relatie

wout

Wij hebben tot nu toe goede ervaring met deze club - zijn nog alle afspraken etc nagekomen en dat stemt ons goed - altijd correct behandeld.

Samenwerkingsverband J C Derksen e/o J W Derksen-Schepers.

Ik ervaar Meerdervoort als een korrekt bedrijf, die alle afspraken en overeenkomsten nakomt. Bizonder is ook het aanbieden van het onderpand als 1e of 2e hypotheekrecht op afgesloten leningen.

S.Koopman

Een partij die nakomen wat ze beloven.

De Rooij

Deskundig advies over de investeringsmogelijkheden. Ze zijn alle afspraken keurig nagekomen.

M. de Boer

Neem vrijblijvend contact op