Kies voor zekerheid

Een rendement met vastgoed als onderpand

Unieke zekerheid

Vastgoed als belegging

U wilt een stabiel maandelijks extra inkomen genereren. Door inflatie wordt geld minder waard. Dus u hebt besloten te gaan beleggen. Daarbij vindt u niet alleen het rendement belangrijk, maar ook uw zekerheid.

Investeren in vastgoed is een solide keuze. Vastgoed is immers een tastbaar bezit. Anders dan aandelen behoudt vastgoed altijd een zekere waarde. Door deel te nemen in een van onze vastgoedproposities investeert u in waardevaste objecten als woningen, winkelcentra, bedrijfsverzamelgebouwen en zorgvastgoed. We zoeken, selecteren en kopen dit vastgoed in stedelijke gebieden in Nederland, waarvan we zeker weten dat deze goede verhuurmogelijkheden hebben.

Meerdervoort biedt u drie verschillende investeringsmogelijkheden in waardevast vastgoed: Zekerheid, Behoud en Opbouw. Afhankelijk van uw deelnamebedrag, uw beleggingshorizon en hoeveel risico u wilt lopen, kiest u de investeringsmogelijkheid die het beste bij u past.

Bij Meerdervoort profiteert u van een aantal zekerheden die uw investeringsrisico’s beperken.

Wanneer u investeert in onze projecten, financiert u vastgoed waar door middel van een doordachte strategie waarde aan toegevoegd wordt. Als financier krijgt u daarbij hypothecaire zekerheid met niet alleen het onroerend goed, maar ook de huurinkomsten als onderpand.

Stichting Obligatiehouders MGF

De stichting Obligatiehouders MGF is de toezichthouder van de Meerdervoort Garantiefondsen. De stichting vervult een aantal belangrijke taken. Met een periodieke controle op de totale huuropbrengsten, bezettingsgraad, onvoorziene uitgaven en eventuele huurachterstanden houdt het bestuur toezicht op de geldstromen tussen de betrokken partijen.

Stichting Hypotheekhouders Meerdervoort

Stichting Hypotheekhouders Meerdervoort behartigt de belangen van de investeerders in de verschillende Meerdervoort projecten. De stichting houdt de zekerheden (meestal een hypotheek- en pandrecht) ten behoeve van de investeerders. Daarnaast analyseert de stichting de resultaten van de Meerdervoort vennootschappen die geld hebben geleend voor de financiering van bovengenoemde projecten.

Ik ontvang graag meer informatie over de unieke zekerheden

Aanhef


Investeer uw vermogen met visie en zekerheid