Kies voor zekerheid

Een rendement met vastgoed als onderpand

Unieke zekerheid

Vastgoed als belegging

U wilt een stabiel maandelijks extra inkomen genereren. Sparen levert immers weinig op. Dus u hebt besloten te gaan beleggen. Daarbij vindt u zekerheid belangrijker dan hoge rendementen.

Investeren in vastgoed is een veilige en solide keuze. Vastgoed is immers een tastbaar bezit. Anders dan aandelen behoudt vastgoed altijd een zekere waarde. Door deel te nemen in een van onze vastgoedproposities investeert u in waardevaste objecten als woningen, winkelcentra, bedrijfsverzamelgebouwen en zorgvastgoed. We zoeken, selecteren en kopen dit vastgoed in stedelijke gebieden in Nederland, waarvan we zeker weten dat deze goede verhuurmogelijkheden hebben.

Meerdervoort biedt u drie verschillende investeringsmogelijkheden in waardevast vastgoed: Zekerheid, Behoud en Opbouw. Afhankelijk van hoeveel u wilt inleggen, uw investeringsdoel en hoeveel risico u wilt lopen, kiest u de investeringsmogelijkheid die het beste bij u past.

Bij Meerdervoort profiteert u van enkele zekerheden, die samen uw investeringsrisico’s beperken.

Als u investeert in ons vastgoedaanbod, financiert u waardevast onroerend goed met goede verhuurmogelijkheden. Als financier krijgt u daarbij hypothecaire zekerheid, met het onroerend goed als onderpand.

Stichting Obligatiehouders MGF

De stichting Obligatiehouders MGF is de toezichthouder van de Meerdervoort Garantiefondsen. De stichting vervult een aantal belangrijke taken. Met een periodieke controle op de totale huuropbrengsten, bezettingsgraad, onvoorziene uitgaven en eventuele huurachterstanden houdt het bestuur toezicht op de geldstromen tussen de betrokken partijen.

Stichting Hypotheekhouders Meerdervoort

Stichting Hypotheekhouders Meerdervoort behartigt de belangen van de investeerders in de verschillende Meerdervoort projecten. De stichting houdt de zekerheden (meestal een hypotheek- en pandrecht) ten behoeve van de investeerders. Daarnaast analyseert de stichting de resultaten van de Meerdervoort vennootschappen die geld hebben geleend voor de financiering van bovengenoemde projecten.

Ik ontvang graag meer informatie over de unieke zekerheden

Aanhef