Lager risicoprofiel

Zekerheid

 • 1e hypotheekrecht
 • Vastgoed als onderpand
 • Inleg vanaf €200.000
 • Looptijd vanaf 3 jaar
 • Loan to Value 60% - 70%
Zekerheid

Zekerheid

U wilt investeren in vastgoed. Maar u wilt ook uw risico tot een minimum beperken en kiezen voor een looptijd die is te overzien. Dan past Zekerheid bij u. Wie kiest voor Zekerheid, investeert in waardevast onroerend goed met een verwacht jaarlijks rendement van 5% of meer. Door het eerste recht van hypotheek en de hoge dekkingsgraad, is uw investeringsrisico zeer beperkt. Met een looptijd vanaf 3 jaar is dit ook een ideale mogelijkheid voor investeerders met een korte beleggingshorizon.

Door te investeren in Zekerheid, kiest u voor het laagst mogelijke investeringsrisico, verzekerd door uw eerste recht van hypotheek en het vastgoed als onderpand. Investeren in Zekerheid levert u, afhankelijk van het project, een rente van 5% per jaar of meer op. Maandelijks aan u uitgekeerd, voor een stabiel extra inkomen.

Welke kenmerken bepalen uw investeringsprofiel?

 • checkmark

  Wat is uw investeringsdoel?

 • checkmark

  Hoe lang is uw investeringshorizon?

 • checkmark

  Hoeveel risico kunt u lopen? (financiële situatie)

 • checkmark

  Hoeveel risico wilt u lopen? (risicobereidheid)

Eerste hypotheekrecht

Net als een bank die een koopwoning financiert, krijgt u als investeerder het eerste recht van hypotheek, met het vastgoed als onderpand. Dat betekent dat als het tot een gedwongen verkoop van het gefinancierde vastgoed mocht komen, u als geldverstrekker de eerste bent die recht heeft op de opbrengsten. Daarmee heeft u voorrang op alle andere schuldeisers, ook op de Belastingdienst.

Loan-to-value (LTV)

De loan-to-value bij Zekerheid is 60% tot 70%. Dat betekent dat het vastgoed waarin u investeert, 30% tot 40% meer waard is dan het bedrag dat u investeert. Omdat het vastgoed uw onderpand is, biedt deze lage loan-to-value een hoge mate van zekerheid. Meerdervoort streeft er bovendien naar deze loan-to-value verder te verlagen tijdens de looptijd van uw investering. Dit door verbouwingen en renovaties die de marktwaarde van het vastgoed verhogen.

Bent u ook geïnteresseerd in investeren in Zekerheid?

Wilt u meer informatie over onze producten? We adviseren u graag.