Investeren in vastgoed voor beginners

Waarom beleggen in vastgoed bij Meerdervoort® een goede keuze is

Investeren in vastgoed voor beginners

Investeren in vastgoed voor beginners

Wanneer u geld op de spaarrekening hebt staan, dan is het natuurlijk zonde dat het rentepercentage tegenwoordig zeer laag ligt. U moet immers wel belasting betalen over het fictieve rendement. Daarom is het aan te raden om uw geld op een andere manier te investeren. Weliswaar brengt dit enige risico’s met zich mee, maar u kunt deze risico’s zeer beperken door te investeren in vastgoed voor beginners. Wij beheren verschillende fondsen en ook mensen zonder ervaring kunnen bij ons investeren in vastgoed. Investeren in vastgoed brengt namelijk veel positieve voordelen met zich mee in vergelijking met andere investeringsvormen.

Vastgoed investeren beginners

Bij ons is vastgoed investeren voor beginners zeer gemakkelijk. Wij nemen namelijk het meeste werk uit handen. Investeren in vastgoed kent meerdere voordelen. Het is een zeer aantrekkelijke markt u haalt er vrijwel zeker rendement op. Via onze fondsen investeren wij alleen in zeer aantrekkelijke verhuurobjecten. Verhuurobjecten alwaar op de lange termijn ook zeker vraag naar is. Het is een zeer aantrekkelijke manier om passief inkomen te genereren, zonder dat u er heel veel voor hoeft te doen. Het is ook relatief veilig, want u investeert in iets tastbaars.

Vastgoed voor beginners

Veel mensen zijn enigszins aarzelend om te investeren in vastgoed. Vastgoed voor beginners kan ook enigszins angstig zijn, want waar moet u beginnen? U weet bovendien niet hoeveel werk ermee gepaard gaat. Daarom is investeren via fondsen veel gemakkelijker. Wij beheren die fondsen en hebben veel ervaring en we zijn bovendien voorzien van een positief trackrecord. Wij keren maandelijks rente uit en wij bieden bovendien hypothecaire zekerheid. Wilt u meer informatie over de verschillende fondsen ontvangen? Dan kunt u via onze website extra informatie aanvragen, maar contact opnemen met één van onze medewerkers behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.