Investeer nu in commercieel vastgoed

Riverside Rotterdam

Project: Riverside Rotterdam

Welkom bij Riverside Offices:

Riverside langs de Maas op de grens van Rotterdam en Capelle aan den IJssel is onze meest toonaangevende aankoop van 2023. Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw vermogen te versterken met een project dat zowel buitengewoon als veelbelovend is? Riverside Offices biedt u de investeringskans waar u naar op zoek bent.

Een icoon aan de oever van de Nieuwe Maas
Riverside Offices is niet zomaar een kantoorgebouw; het is een prachtig kantorencomplex gelegen aan de voet van de bekende Van Brienenoordbrug, met een panoramisch uitzicht over het water van de Nieuwe Maas. Dit grootse complex biedt niet alleen een ideale werkplek voor bedrijven, maar nu ook een solide investeringsmogelijkheid voor u! 

Laten we eens kijken naar enkele essentiële kerngegevens van dit project:

Kenmerken van Riverside Rotterdam

 • checkmark

  Rendement: 7,25% per jaar

 • checkmark

  Uitkering: Maandelijks

 • checkmark

  Minimale inleg: €100.000

 • checkmark

  Looptijd: 5 jaar

 • checkmark

  Zekerheden: 2e hypotheekrecht

 • checkmark

  LTV: 92,9%

 • checkmark

  Benodigd doelkapitaal: € 5.500.000

 • checkmark

  Status: Momenteel gesloten

 • checkmark

  Profiel: Opbouw

Riverside Offices is een van de meest gewilde kantoorcomplexen in Capelle aan den IJssel. Gelegen aan de Maas, in de wijk Rivium op de grens van Rotterdam, waar veel bedrijven met grote namen zijn gevestigd. Volgens de makelaar gaat het gebied in de komende jaren wat weg hebben van de Zuidas .

Meer dan alleen kantoren
Riverside Offices heeft nog meer te bieden. Twee van de oorspronkelijke iconische kantoortorens worden omgetoverd. Eén tot een luxe hotel en de andere zal verdwijnen en worden vervangen door een 130 meter hoge high-end woontoren zoals we van de ondernemende stad Rotterdam gewend zijn. In de omliggende wijk Rivium/Brainpark worden komende jaren bovendien diverse woontorens met exclusieve woningen gebouwd. Andere gebouwen krijgen gemengde functies wat veel levendigheid en bedrijvigheid aan het gebied zal toevoegen.

Uitstekende bereikbaarheid en lekker eten!
Bereikbaarheid is essentieel en Riverside Offices stelt niet teleur. Of u nu met eigen vervoer reist of het openbaar vervoer verkiest, u zult merken dat dit complex uitstekend bereikbaar is. Het unieke is de mogelijkheid om met de watertaxi en waterbus voor de deur aan te meren, wat deze locatie nog specialer maakt. Tussen de grote gebouwen van Riverside vindt u bovendien het bekende “Zalmhuis” waar u heerlijk kunt lunchen, loungen en dineren.

Een mooie investeringskans
Dit is uw kans om te investeren in een buitengewone kantoorlocatie en te profiteren van een mooi rendement. We nodigen u uit om meer te ontdekken over dit opmerkelijke project en de mogelijkheden om hierin deel te nemen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Aanhef


Investeer uw vermogen met visie en zekerheid