Investeer nu in commercieel vastgoed

Wijkwinkelcentrum Bilgaard Leeuwarden

Project: Bilgaard Leeuwarden

Investeer in Bilgaard Leeuwarden met een eerste hypotheekrecht

Meerdervoort Flex II biedt u een geweldige mogelijkheid te investeren in winkelcentrum Bilgaard te Leeuwarden. Een deels open/deels overdekt wijkwinkelcentrum dat in 2010 volledig is herbouwd.

Het winkelcentrum is sterk verankerd in de wijk Bilgaard en heeft een belangrijke verzorgingsfunctie, mede door de aanwezigheid van maar liefst twee supermarkten. Het is momenteel voor 95% langdurig verhuurd aan diverse A-huurders van meerdere ketens, waaronder Aldi, Action, HEMA, Kruidvat, Zeeman en Pearle.

Het winkelcentrum bestaat in totaal uit 39 units, waarvan 21 units (waaronder 1 supermarkt), tot de investeringspropositie behoren. Rondom het winkelcentrum bevinden zich ruim voldoende gratis parkeerplaatsen die eigendom zijn van de gemeente. Het winkelcentrum is gelegen aan een bruisend plein en heeft een goede staat van onderhoud met energielabel A tot A+++.

Kenmerken van Bilgaard Leeuwarden

 • checkmark

  Rendement 6% per jaar

 • checkmark

  Rente uitkeringen: Maandelijks

 • checkmark

  Minimale inleg €150.000,-

 • checkmark

  Looptijd 4 jaar

 • checkmark

  Zekerheden: 1e hypotheekrecht

 • checkmark

  Benodigd doelkapitaal: €11.250.000

 • checkmark

  LTV: 82%

 • checkmark

  Profiel: behoud

Retailvastgoed: een aantrekkelijke beleggingskans
Retailvastgoed biedt momenteel volop aantrekkelijke beleggingskansen. Het wordt (te) laag gewaardeerd, terwijl er prima rendementen zijn te behalen. De komende jaren zal er door de groeiende vraag een tekort ontstaan aan goeie locaties, waardoor de huurprijzen gaan stijgen. Dit is dus hét moment om te investeren.

Meerdervoort biedt u met deze propositie een rendement van maar liefst 6% per jaar met een eerste hypotheekrecht aan. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op via onderstaand contact formulier.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Aanhef


Investeer uw vermogen met visie en zekerheid

Juridische informatie