Investeer nu in commercieel vastgoed

Winkelcentrum Corio Heerlen - 2e recht

Project: Corio Heerlen - 2e recht

Winkelcentrum Corio Heerlen - 2e recht

Meerdervoort Flex III biedt u de mogelijkheid om te investeren in de nieuwste toevoeging aan haar portefeuille: winkelcentrum Corio in Heerlen. Het winkelcentrum bestaande uit 40 individuele units ligt in het hart van de stad Heerlen en is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de meest bezochte en toonaangevende winkelcentra van de omgeving.

Kenmerken van Corio Heerlen

 • checkmark

  Rendement: 7,75% per jaar (maandelijks uitgekeerd)

 • checkmark

  Minimale inleg: € 100.000,-

 • checkmark

  Looptijd: 5 jaar

 • checkmark

  Zekerheden: 2e hypotheek- en pandrecht

 • checkmark

  Benodigd doelkapitaal: € 8.500.000

 • checkmark

  LTV: 93% (na verbouwing)

 • checkmark

  Status: Open voor inschrijving

 • checkmark

  Profiel: Opbouw

De grootte van het winkelcentrum, de uitstekende parkeervoorzieningen, het gezellige horecagedeelte en de excellente positie van Corio binnen in het stadscentrum van Heerlen hebben er voor gezorgd dat veel grote landelijke spelers de weg naar het winkelcentrum hebben gevonden. Bekende huurders van het winkelcentrum zijn o.a. HEMA, Media Markt, Xenos, Blokker, vanHaren, New Yorker, Mango en C&A. Vooral deze grote mode-retailers staan bekend als publiekstrekkers.

Winkelcentrum Corio is met een oppervlakte van 18.009 m2 veruit het grootste winkelcentrum in de omgeving. Het is in 1998 gebouwd en verkeert bouwkundig in goede staat. De energielabels van de verschillende units variëren tussen A en A++. Ook zijn wij reeds gestart met een grootschalige renovatie die het winkelcentrum een nieuw elan zal geven. Hier is ruim twee miljoen euro voor uitgetrokken.

De stad Heerlen zelf is volop in beweging. De stad is gestart met haar plannen voor een vernieuwde en groenere binnenstad. Bovendien opende Zuyd Hogeschool dit collegejaar een nieuwe locatie in Heerlen waar zo’n 3500 leerlingen en 500 docenten studeren en werken.

Naast deze ontwikkelingen heeft de gemeente Heerlen onlangs vergunningen verleend voor de bouw van 150 nieuwe woningen en een complete herstructurering van het centrum en de omliggende wijken. Deze projecten worden toegevoegd aan de 700 woningen die al gepland staan om gebouwd te worden. De komende jaren zullen er dus voor Heerlen en winkelcentrum Corio alleen maar potentiële klanten bijkomen. De toekomst voor winkelcentrum Corio ziet er veelbelovend uit.

Meerdervoort biedt u als cliënt in deze propositie een rendement van maar liefst 7,75% per jaar met een 2e hypotheekrecht aan. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op via onderstaand contact formulier.

Deelnemen in dit project? Neem contact met ons op.

Aanhef


Investeer uw vermogen met visie en zekerheid