INVESTERINGSMOGELIJKHEID

Winkelcentrum Liesveld Vlaardingen

Project: Vlaardingen (1e recht)

5,75% rendement met een looptijd van 48 maanden

Meerdervoort biedt met de besloten investeringsmogelijkheid u de mogelijkheid om te investeren in commercieel vastgoed. Het betreft dit keer het project Winkelcentrum Liesveld Vlaardingen’, Dit aanbod betreft de financieringen met een 1e hypotheekrecht.

Kenmerken 'Liesveld Vlaardingen'

 • checkmark

  Naast Albert Heijn, zeer veel landelijke ketens aanwezig

 • checkmark

  Financiering met 1e hypotheek- en pandrecht

 • checkmark

  Rentepercentage: 5,75% per jaar

 • checkmark

  Minimale deelname: € 200.000

 • checkmark

  Taxatiewaarde € 29.350.000

 • checkmark

  Status: Nu open voor inschrijving

 • checkmark

  Zekerheden: eerste hypotheekrecht op het vastgoed en eerste pandrecht op de huurvorderingen

 • checkmark

  Loan-to-value 49,4%.

 • checkmark

  Duur: 4 jaar

 • checkmark

  Inschrijven tot 15 juni

Vlaardingen

Gemeente Vlaardingen ligt in Zuid-Holland en maakt deel uit van de metropoolgemeente Rotterdam-Den Haag. Door de gunstige ligging aan grote verkeersaders en de aanwezigheid van voorzieningen zoals OV, is Vlaardingen zeer goed bereikbaar voor alle inwoners uit het Groot-Rijnmond gebied. Naast deze investeringsmogelijkheid, bestaat er vanuit de Gemeente Vlaardingen een subsidie voor ondernemers die zich in het kerngebied van het centrum willen vestigen.

Investeren in commercieel vastgoed

De huidige markt biedt veel kansen om tegen aantrekkelijke prijzen vastgoed aan te kopen. Waar beleggers in de afgelopen jaren hoge prijzen hebben betaald, biedt de markt nu mooie kansen om vastgoed tegen scherpere prijzen en betere marges aan te kopen.

Afgelopen jaren is de retailmarkt erg duurzaam gebleken. Oplopende kosten en lockdowns tijdens de Coronapandemie hebben voor grote uitdagingen gezorgd. Ondanks deze uitdagingen bij de gebruikers van winkelvastgoed, neemt de vraag toe en daalt het aantal leegstaande winkelpanden.

Wij zien in de huidige markt, dat veel nieuwe ondernemers hun kans grijpen om tegen relatief lage huurprijzen zich op goede locaties te vestigen. Binnen deze groep vallen onder andere ondernemers die in eerste instantie gestart zijn met een webshop en nu een fysieke winkel willen openen. Hiermee vergroten zij de toegankelijkheid en het belevingsniveau voor hun klantenkring. Door deze nieuwe winkels aan het straatbeeld toe te voegen ontstaat een positief gevarieerde mix van winkels in het winkelcentrum Liesveld.

Huurders

Binnen de huidige propositie is de grootste huurder een Albert Heijn. Een supermarkt als huurder is een zeer stabiele factor. De vraag naar levensmiddelen en dagelijkse behoeften blijft immers in alle tijden.

Belangrijke landelijke ketens welke gevestigd zitten in het winkelcentrum zijn onder andere: Albert Heijn, De Hypotheekshop, Schoen & Sleutelservice Hakzo, Liestex, Multivlaai, Meesterbakker, Mirasa, Kippie, Gall&Gall, Ziengs schoenen, Zeeman, Brain Wash, D-Reizen, Meer Optiek, T-Mobile, NewYorker, Miss Etam, ANWB, Melkert Lederwaren, Handyman, We Store, Eye Wish Opticiens, Pearle Opticiens, Vodafone, Boekenvoordeel, Van Haren, Vitaminestore, Hema, Van Uffelen en H&M.

Interesse in deze propositie? Neem contact met ons op

Aanhef


Investeer uw vermogen met visie en zekerheid

Bereikbaarheid

De omgeving van het object wordt als zeer sterk stedelijk geclassificeerd. De algehele bereikbaarheid wordt daarom als zeer goed beoordeeld. Het object is zowel per auto als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Ook is de ‘walkscore’ bepaald. De walkscore meet de beloopbaarheid ten opzichte van nabijgelegen voorzieningen en de voetgangersvriendelijkheid. De walkscore van het object betreft 97 van de 100, hetgeen betekent dat het object zeer goed beloopbaar is. Inwoners hebben geen auto nodig om de dagelijkse voorzieningen te kunnen bereiken.

Juridische documentatie