Investeer nu met een 1e hypotheekrecht

Stadscentrum SuyderSee Dronten

Project: Stadscentrum SuyderSee Dronten 1e recht

Investeer voor 3 jaar in commercieel vastgoed

Meerdervoort biedt u de mogelijkheid om te investeren in Stadscentrum SuyderSee, het centrale winkelgebied van de gemeente Dronten in Flevoland. Dit dynamische winkelgebied, met maandelijks 500.000 bezoekers, biedt een eigentijds en divers aanbod. Het speelt een belangrijke rol in de bloeiende gemeente Dronten, waar Swifterbant en Biddinghuizen ook deel van uitmaken.

Het vastgoed dat binnen deze investeringsmogelijkheid valt is vrijwel volledig verhuurd aan solide huurders met een gemiddelde huurtermijn van bijna 4 jaar, terwijl de looptijd van de financiering slechts 3 jaar is. Bovendien vergt het jonge karakter van het vastgoed weinig onderhoud, wat ten goede komt aan het exploitatieresultaat.. Deze investeringsmogelijkheid biedt een aantrekkelijk perspectief voor wie zoekt naar een investeringsmogelijkheid met een laag risicoprofiel.

Kenmerken Stadscentrum SuyderSee Dronten

 • checkmark

  Rendement: 5,75% per jaar

 • checkmark

  Rente-uitkeringen: maandelijks

 • checkmark

  Minimale inleg: € 200.000

 • checkmark

  Looptijd: 3 jaar

 • checkmark

  Zekerheden: 1e hypotheekrecht

 • checkmark

  Doelkapitaal: € 10.000.000

 • checkmark

  LTV: 61,9%

 • checkmark

  Profiel: Zekerheid

Een levendig stadscentrum

Stadscentrum SuyderSee is het kloppende hart van Dronten. Dit veelzijdige winkelcentrum fungeert niet alleen als het commerciële centrum van de stad, maar dient ook als ideale bestemming voor de dagelijkse boodschappen. Het biedt een alles-in-één winkelervaring met meer dan 120 winkels, waaronder vier grote supermarkten: Albert Heijn, Jumbo, Vomar en Aldi.

Het centrum vervult een belangrijke sociale functie en dient als ontmoetingsplaats voor de lokale gemeenschap, mede dankzij de aanwezigheid van een markt en het gemeentehuis. Het unieke karakter van deze locatie wordt verder versterkt door het aanliggende horecaplein en het nabijgelegen theater De Meerpaal, wat zorgt voor een langere verblijfsduur van bezoekers in het gebied.

Stadscentrum SuyderSee heeft een dominante positie in de regio, met ongeveer 75% van de bezoekers afkomstig uit Dronten en omliggende gebieden, waaronder Biddinghuizen en Swifterbant. Het centrum verwelkomt maandelijks maar liefst 500.000 bezoekers, waarbij een stijgende trend zichtbaar is. Bovendien is het winkelcentrum zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar, met gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Meer informatie over deze investeringsmogelijkheid?

Aanhef


Een groeiende regio

Stadscentrum SuyderSee is gevestigd in de provincie Flevoland, in de jonge stad Dronten. Deze gemeente groeit snel en telt momenteel bijna 45.000 inwoners, met een verwachte groei naar 60.000 inwoners in de komende jaren. De bouw van 3.300 nieuwe woningen is al gepland. Tot 2050 zullen naar schatting nog eens 5.000 tot 6.000 woningen worden gebouwd, wat het totaal op zo’n 9.000 nieuwe woningen brengt. Niet alleen Dronten, maar ook omliggende gemeenten hebben ambitieuze groeiplannen, met een totale groei van 22.000 nieuwe woningen tegen 2030.

Het winkelcentrum vormt een essentieel onderdeel voor zowel de lokale gemeenschap als de bredere regio. Met een winkeloppervlakte per inwoner vergelijkbaar met het landelijk gemiddelde, heeft Dronten een goed uitgebalanceerd winkelaanbod.

Aantrekkelijke investeringsmogelijkheid

De investeringsmogelijkheid met een eerste hypotheekrecht voor Stadscentrum SuyderSee is een veelbelovende investering met vooruitzichten op de lange termijn en een stabiele inkomstenstroom. Ongeveer 60% van het winkelcentrum bestaat uit convenience-winkels, een segment dat de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid is. De recente gebeurtenissen, met name de coronapandemie, hebben de waarde benadrukt van goed ontwikkelde lokale verzorgingsgebieden, waar consumenten de voorkeur geven aan winkelen in nabije omgevingen.

De markt voor wijkwinkelcentra blijft aantrekkelijk, voornamelijk vanwege de sterke focus op dagelijkse boodschappen en andere convenience-producten. Dat maakt de investering veerkrachtiger, zelfs tijdens economisch zware tijden zoals de coronapandemie. De verwachte groei in zowel winkelomzetten als bevolking biedt een positief vooruitzicht voor wijkwinkelcentra.

Met zijn eigentijdse aanbod, solide regionale positie en geplande woningbouw, heeft Stadscentrum SuyderSee een veelbelovende toekomst in het vooruitzicht. Wij nodigen u uit om deel te nemen aan deze aantrekkelijke investeringsmogelijkheid.

Deelnemen aan dit project? Vul onderstaand formulier in.

Aanhef