Investeer in een Multi-tenant gebouw

Rijnzathe Utrecht

Project: Rijnzathe Utrecht

6,25% rendement met een looptijd van 36 maanden

Meerdervoort Prime V biedt u de mogelijkheid om te investeren in een zeer gunstig gelegen kantorencomplex in De Meern (Utrecht). Door de centrale ligging en de voor ondernemers gunstige huurprijzen is het een aantrekkelijke locatie voor nieuwe of reeds bestaande bedrijven om zich in het midden van Nederland te vestigen. Investeerders in dit project ontvangen 6,25% per jaar rente in maandelijkse uitkeringen en krijgen een 1e hypotheekrecht als zekerheid.

DE VASTGOEDMARKT
De huidige markt biedt veel kansen om tegen aantrekkelijke prijzen vastgoed aan te kopen. Waar beleggers in de afgelopen jaren hoge prijzen hebben betaald, biedt de markt nu mooie kansen om vastgoed tegen scherpere prijzen en betere marges aan te kopen.

Kenmerken van project 'Rijnzathe Utrecht'

 • checkmark

  Rendement: 6,25% rente

 • checkmark

  Minimale inleg: €150.000,-

 • checkmark

  Looptijd 3 jaar

 • checkmark

  Zekerheden: 1e hypotheek- en pandrecht

 • checkmark

  Maandelijkse uitkeringen

 • checkmark

  Benodigd doelkapitaal: €3.350.000

 • checkmark

  LTV: 104%

 • checkmark

  Sluitingsdatum 15 juli 2023

 • checkmark

  Status: open voor inschrijving

OVER DE MEERN
De Meern is een randgemeente van Utrecht en is zeer centraal gelegen langs de A12 en is ook goed bereikbaar vanaf de A2. Door deze centrale ligging is het een aantrekkelijke locatie voor nieuwe of reeds bestaande bedrijven om zich centraal in Nederland te vestigen.

HET PAND
Het pand is gebouwd in 1987 en is een multi-tenant gebouw, dat wil zeggen dat er meerdere huurders zijn gevestigd. De bouwkundige staat is goed en het pand zal na aankoop aan de Meerdervoort formule worden aangepast. Hierbij wordt extra aandacht besteedt aan duurzaamheid, een goed energielabel en toekomstbestendigheid.

HUURDERS
Het object is volledig verhuurd aan in totaal 22 huurders. De grootste huurders zijn ABTRO BV, Cator Networks BV, Collosues Consult BV, Culmen Management BV HybrIT en Networking4all. Daarnaast is er een Business Center bestaande uit 19 units met verschillende huurders.

Interesse in deze propositie? Neem contact met ons op.

Aanhef


Investeer uw vermogen met visie en zekerheid

Juridische documentatie

Beschrijving van de transactie

Het object bevindt zich in de vennootschap Laudicom Properties B.V. De aandelen in Laudicom Properties B.V. worden op de datum van de transactie geleverd aan de kopers. De leningen van de investeerders worden (onder andere) gebruikt om de verkoper van de aandelen te betalen. Als zekerheidsrecht verkrijgen de investeerders een 1e hypotheek- en pandrecht.
Op closing zal er, na levering van de aandelen, een bestuurswissel plaatsvinden bij Laudicom Properties B.V. Ook zullen de statuten van Laudicom Properties B.V. worden gewijzigd, inclusief de naamswijziging naar Meerdervoort Prime V B.V.
Deze transacties vinden plaats voor een projectnotaris van Meerdervoort.