Investeer nu in winkelcentrum Dukenburg

Project: Dukenburg (1e recht)

5,75% rendement met een looptijd van 48 maanden

Meerdervoort Flex II biedt u de mogelijkheid om te beleggen in het grootste overdekte winkelcentrum van Gelderland, Winkelcentrum Dukenburg Nijmegen. Het aanbod betreft een financiering met de zekerheid van een 1e hypotheekrecht en een aantrekkelijke rente van 5,75%.

Kenmerken project 'Dukenburg Nijmegen'

 • checkmark

  Rendement: 5,75% rente

 • checkmark

  Zekerheden: 1e hypotheek- en pandrecht

 • checkmark

  Minimale inleg: 200.000,-

 • checkmark

  Looptijd: 4 jaar

 • checkmark

  Status: Open voor inschrijving

 • checkmark

  Benodigd doelkapitaal: €4.000.000

 • checkmark

  Maandelijkse uitkeringen

 • checkmark

  LTV 65%

 • checkmark

  LET OP: Sluitingsdatum 15 juni 2023

Over het winkelcentrum

Het winkelcentrum Dukenburg is met zijn 100 winkels en een oppervlakte van circa 24.000 m2 het grootste overdekte winkelcentrum van de gemeente Gelderland. Het winkelcentrum ligt in het stadsdeel Dukenburg. Op loopafstand van het winkelcentrum ligt station Nijmegen Dukenburg, hier stopt naast treinverkeer, ook het (streek)busvervoer. Het winkelcentrum is volledig overdekt en beschikt over een eigen parkeergarage. Dat maakt het in alle weersomstandigheden een aantrekkelijke bezoeklocatie.

Meerdervoort Flex II heeft een deel van dit winkelcentrum met 17 winkelruimtes en een verhuurbaar vloeroppervlak van 3.945 m2 gekocht.

Over Nijmegen

Gemeente Nijmegen heeft een oppervlakte van 5.763 hectare en ligt dicht bij de grens met Duitsland. De gemeente telt 182.300 inwoners, is de grootste gemeente van Gelderland en heeft een regionale functie. Met een groei van 21% sinds 1996 is het een stad met potentie.

Huurders

De huidige huurders betreft uit een mix van landelijk bekende ketens en plaatselijke winkeliers. De meest bekende huurders zijn: Zeeman, Van Haren, Jeans Centre, Hans Anders, Blokker, Only en T-Mobile.

Investeren in commercieel vastgoed

De huidige markt biedt veel kansen om tegen aantrekkelijke prijzen vastgoed aan te kopen. Waar beleggers in de afgelopen jaren hoge prijzen hebben betaald, biedt de markt nu mooie kansen om vastgoed tegen scherpere prijzen en betere marges aan te kopen.

Afgelopen jaren is de retailmarkt erg duurzaam gebleken. Oplopende kosten en lockdowns tijdens de Coronapandemie hebben voor grote uitdagingen gezorgd. Ondanks deze uitdagingen bij de gebruikers van winkelvastgoed, neemt de vraag toe en daalt het aantal leegstaande winkelpanden.

Wij zien in de huidige markt, dat veel nieuwe ondernemers hun kans grijpen om tegen relatief lage huurprijzen zich op goede locaties te vestigen. Binnen deze groep vallen onder andere ondernemers die in eerste instantie gestart zijn met een webshop en nu een fysieke winkel willen openen. Hiermee vergroten zij de toegankelijkheid en het belevingsniveau voor hun klantenkring. Door deze nieuwe winkels aan het straatbeeld toe te voegen ontstaat een positief gevarieerd aanbod.

Interesse in deze propositie? Neem contact met ons op

Aanhef


Investeer uw vermogen met visie en zekerheid

Juridische documentatie