Besloten fonds

Winkelcentrum Bloemendaal te Gouda

Project: Winkelcentrum Bloemendaal te Gouda

4,5 % rente op essentieel winkelvastgoed met 1e hypotheekrecht

Meerdervoort biedt met de Besloten Fondsen u de mogelijkheid om te investeren in zakelijk vastgoed. De projecten bestaan uit speciaal geselecteerd onroerend goed. Ligging, huurinkomsten en optimalisatiemogelijkheden worden vooraf door meerdere specialisten en adviseurs bekeken. Het betreft dit keer project ‘Winkelcentrum Bloemendaal’ in Gouda.

Project Winkelcentrum Bloemendaal te Gouda

Winkelcentrum Bloemendaal is een van de slechts drie winkelcentra in Gouda. Naast de supermarkten ‘Lidl’, ‘Albert Heijn’ en ‘Jumbo’ zijn ook ‘Hema’, ‘Beter Horen’, ‘Casa’ en ‘Zeeman’ gesitueerd in het winkelcentrum. Het winkelcentrum is volledig overdekt en biedt de meeste voorzieningen aan in Gouda-Noord. Met meer dan 65 winkels heeft het een gevarieerde mix van lokale ondernemers en (inter-) nationale retailers. Het is mogelijk om gratis te parkeren. De parkeerplaats telt zevenhonderd parkeerplekken. Ook is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer erg goed.

Investeringsmogelijkheid

‘Meerdervoort Flex B.V.’ heeft een koopovereenkomst gesloten ten behoeve van de aankoop van het winkelcentrum ‘Bloemendaal’ te Gouda. Het gekochte vastgoed bestaat uit tien verhuurde winkelruimten van in totaal 1.079,42 m2.
De tien winkelruimten variëren in grote van 24,72 m2 tot aan 286,19 m2. De huurders zijn onder andere ‘Ter Stal’, ‘Robo Kappers’ en ‘Top Vis Gouda’. De objecten worden casco verhuurd en hebben energielabel A.

 • De taxatiewaarde: € 3.600.000,-
 • Koopsom + verwervingskosten: € 3.900.000,-
 • Huurinkomsten: € 300.589,-.

Het object wordt geheel particulier gefinancierd met een eerste recht van hypotheek voor alle financiers. U kunt dus investeren zonder tussenkomst van een bank.

Het rentepercentage van deze investeringsmogelijkheid is vastgesteld op 4,5% jaarlijks. De rente uitkering wordt maandelijks voldaan gedurende de hele looptijd. We streven ernaar het aantal investeerders voor dit project beperkt te houden, daarom is de minimale inleg vast- gesteld op € 100.000,- per deelnemer.

Samenvatting investeringsmogelijkheid

Taxatiewaarde: € 3.600.000,-
Benodigd kapitaal: € 3.900.000,-
Rentepercentage: 4,5 %
Looptijd: 7 jaar
Uitkeringen: maandelijks
Minimale deelname: € 100.000,-

 • Zekerheden: 1e recht van hypotheek op het gekochte en projecteigenaar Meerdervoort Flex BV (goedlopende vastgoedonderneming met overwaarde en eigen vermogen)
 • Transactie: via Bart Lotgerink (Dirkzwager legal & tax te Arnhem)

Documentatie

Kenmerken propositie:

 • checkmark

  Taxatiewaarde: € 3.600.000,-

 • checkmark

  Benodigd kapitaal: € 3.900.000,-

 • checkmark

  Rentepercentage: 4,5%

 • checkmark

  Looptijd: 7 jaar

 • checkmark

  Minimale deelname: € 100.000,-

 • checkmark

  Langlopende huurcontracten

 • checkmark

  Zekerheden: 1e recht van hypotheek op het gekochte vastgoed en projecteigenaar Meerdervoort Flex BV (goedlopende vastgoedonderneming met overwaarde en eigen vermogen)

 • checkmark

  Transactie: via Dirkzwager legal & tax te Arnhem (contactpersoon: mr. Bart Lotgerink)

Financieringsopzet

Omvang: € 3.900.000,-
Zekerheden: 1e recht van hypotheek en projecteigenaar Meerdervoort Flex BV (goedlopende vastgoedonderneming met overwaarde en eigen vermogen)
Rente: 4,5%
Looptijd: 7 jaar

Bekijk onze projectbegrotingen bij ‘documentatie’ voor een inzage in de exploitatiekosten en huurinkomsten van dit project.

Meerdervoort is een investeringsmaatschappij met in totaal gespreid over de gehele groep circa € 300.000.000,- assets under management en een trackrecord van circa 7 jaar 100% uitkering van rente aan financiers en beleggers en 100% aflossing van uw inleg einde looptijd waarvoor wij ons altijd maximaal zullen blijven inspannen echter behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Locatie en kadastrale gegevens

Gouda heeft een centrale ligging. Het is een stad in het oosten van de provincie Zuid-Holland. De steden Rotterdam, Utrecht en Den haag liggen allemaal op ongeveer een half uur rijden van Gouda. Ook heeft Gouda een regiofunctie binnen het Groene Hart, waar het qua inwoners de grootste stad is. Afgelopen jaar heeft Gouda een bevolkingsgroei van maar liefst 4,6% gehad aldus het CBS.

Gouda
*aantal inwoners: 73.681
*aantal huishoudens: 33.744
*Bevolkingsgroei: 4,6% in 2021

Winkelcentrum ‘Bloemendaal’ ligt centraal in Gouda. Zowel het station als het oude stadscentrum liggen op ongeveer twee kilometer afstand.

Dit project is gesloten

Heeft u interesse om deel te nemen in één van onze andere projecten neem dan contact op met Relatiebeheer: 088-7704444 (vraag naar Philip Jansen of Kalim Rahmanyar) of stuur een e-mail naar: relatiebeheer@meerdervoort.com.