Besloten Fonds

Zoomers Nieuwegein

Besloten fonds: Nieuwegein
Meer informatie over Nieuwegein Zoomstede

Meerdervoort heeft opnieuw een zeer gewild vastgoedobject weten te bemachtigen. Zorgvastgoed is schaars en er is steeds meer behoefte aan dit soort verzamelgebouwen. Het betreft deze keer een groot object in het stadscentrum van Nieuwegein met een flink aantal zorg-gerelateerde huurders waaronder het Sint Antonius Ziekenhuis en qua spreiding nog enkele grote namen zoals Nintendo en ProVaDa.

Meerdervoort heeft het eerste gedeelte reeds gefinancierd met behulp van de RNHB bank. Thans zijn wij opzoek naar particulieren investeerders voor een bedrag van € 3.750.000,-.

De financieringsovereenkomst wordt aangegaan tussen u en vastgoedonderneming Meerdervoort Next II B.V. Next II is één van de entiteiten onder de Meerdervoort Group. In Next II zijn al meerdere vastgoedprojecten aangekocht, waaonder Hartog Wonen Sliedrecht, ’‘Techniekweg 15 in Gorinchem’ en de ‘‘Kamerlingh Onnesweg 10 in Barendrecht’’ zijn aangekocht.

Voor ieder project zijn er liquiditeitreserves begroot en de onderneming is financiëel gezond. Op uw verzoek bieden wij hier geheel transparante inzage in.

Het object heeft een gunstige ligging nabij het Stadscentrum. Vlakbij is het grootste winkelcentrum van Nieuwegein "City Plaza" gelegen. Dit winkelcentrum beschikt over alle benodigde winkels, eetgelegenheden en voorzieningen. Deze A-locatie is qua bereikbaarheid en zichtbaarheid langs een doorgaande weg voor bedrijven erg gewild. Momenteel wordt er door de Gemeente Nieuwegein hard gewerkt aan een complete stadsvernieuwing van het Centrum. Nieuwegein heeft de ambitie om de "meest groene stad" van Nederland te worden. Het gebouw is fris en modern ingericht. Onlangs is er door de vorige eigenaar voor €1 MIO in het gebouw geïnvesteerd om de huidige huurders voor een langere periode te kunnen binden.

Huurders & inkomsten.

Investeren in Zoomstede Nieuwegein past perfect in de strategie van Meerdervoort. Onze focus op multi-tenant kantoorgebouwen en zorgvastgoed komt mooi samen in dit project. De totale oppervlakte van het complex beslaat 7.276 m2, de afzonderlijke etages hebben elk een verhuurbaar oppervlak van ongeveer 1.210 m2. Met behouden huurprijzen voor de huurders bedraagt de bruto huurstroom momenteel ca. € 777.101,-.


Enkele huurders in dit pand zijn; St. Antonius Ziekenhuis, Nintendo, Provada en de Nederlandse Obesitas Kliniek.

Kenmerken Besloten Fonds: Zoomers Nieuwegein

 • checkmark

  Projectomvang: €9.028.500,-

 • checkmark

  Eigenaar: Meerdervoort Next II BV

 • checkmark

  Taxatiewaarde: €8.750.000,-

 • checkmark

  Benodigd doelkapitaal: € 4.000.000

 • checkmark

  Uw deelname vanaf: €250.000

 • checkmark

  Rentepercentage: 6,5% (per jaar)

 • checkmark

  Maandelijkse uitkeringen

 • checkmark

  Zekerheden: 2e hypotheekrecht

 • checkmark

  Notariskantoor: BarentsKrans Den Haag

*Let op: aan investeren in vastgoed zijn risico’s verbonden. De vaste rente uitkeringen kunnen in bepaalde omstandigheden niet of niet volledig worden betaald. In dit geval zal de rente worden opgeschort.

Meer informatie?
x

Waar wilt u specifiek informatie over ontvangen?