Besloten Fonds

Zoomers Nieuwegein (reeds volgeschreven)

Besloten fonds: Nieuwegein
Meer informatie over Nieuwegein Zoomstede

Naast onze Meerdervoort® Garantiefondsen bieden wij grotere investeerders uit ons persoonlijke netwerk onze Besloten Fondsen aan. Dit betreft projecten die u samen met een kleine groep beleggers in besloten kring kunt financieren. Het betreft dit keer Zoomers te Nieuwegein. Momenteel hebben we subtantieel deel van het benodigde kapitaal aan reserveringen binnen. We zijn voornemens om de inschrijvingsperiode op 25 april a.s. te sluiten. Middels de inschrijfformulieren op deze pagina reserveert u uw deelname bij onze projectnotaris.

Helaas is deelname aan dit project niet meer mogelijk. Kijk op onze Besloten Fondsen pagina voor het actuele aanbod.

Zoomers Nieuwegein

Zoomers Nieuwegein is een multi-tenant kantorencomplex met een spreiding van grote en kleine huurders, waaronder een aantal betrouwbare zorghuurders. De lijst bestaande uit in totaal 23 huurders vindt u namen als het St. Antonius ziekenhuis, de Nederlandse Vereniging voor Anesthesie Medewerkers, de Nederlandse Obesitas Kliniek en naast deze zorghuurders ook namens als Nintendo (beursgenoteerd), Provada (de vastgoedbeurs), Bascom camera’s en vele meer. Het gemoderniseerde kantoorgebouw heeft een centrale ligging nabij het stadscentrum en biedt uitstekende verhuurmogelijkheden. De vorige eigenaar heeft het pand voor maar liefst 1,5 MIO euro verbouwd om de huidige huurders aan te kunnen trekken.

Kenmerken Besloten Fonds: Zoomers Nieuwegein

 • checkmark

  Projectomvang: €9.200.000,-

 • checkmark

  Eigenaar: Meerdervoort® Next II BV

 • checkmark

  Taxatiewaarde: €8.750.000,-

 • checkmark

  Benodigd doelkapitaal: € 4.000.000

 • checkmark

  Uw deelname vanaf: €200.000

 • checkmark

  Rentepercentage: 6,5% (per jaar)

 • checkmark

  Maandelijkse uitkeringen

 • checkmark

  De lopende onderneming Next II B.V. (cashflow en eigen vermogen)

 • checkmark

  2e Hypotheekrecht op het gebouw Zoomers Nieuwegein

 • checkmark

  Transactie via gerenommeerde notaris (BarentsKrans Den Haag)

*Meerdervoort® is een investeringsmaatschappij met in totaal gespreid over de gehele groep circa € 150.000.000,- assets under management en een trackrecord van circa 7 jaar 100% uitkering van rente aan financiers en beleggers en 100% aflossing van uw inleg einde looptijd waarvoor wij ons altijd maximaal zullen blijven inspannen echter behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Financiering

De leenovereenkomst tussen u en Meerdervoort® wordt notarieel vastgelegd en heeft als extra zekerheid een tweede hypotheekrecht. De overeenkomst is in dit geval tussen u als financier en Meerdervoort® Next II. Deze B.V. heeft naast het project in Nieuwegein al drie andere goed lopende projecten in de portefeuille. Hierbij een korte beschrijving van de huidige projecten:

Leeghwaterstraat 71 te Sliedrecht – Hartog Wonen
Dit betreft een in 2007 volledig gerenoveerde woonwinkel op een bekende meubelboulevard in Sliedrecht met energielabel A. De winkel is onderdeel van Hartog Woongroep B.V., het pand wordt al ruim 50 jaar gebruikt door Hartog Wonen.
€ 350.000,- huurinkomsten per jaar
Totale investering € 3.450.000,-


Kamerlingh Onnesweg 10 te Barendrecht - Paardekooper
Dit betreft een multi-tenant kantoorpand met commerciële plint. De begane grond wordt gehuurd door het familiebedrijf Paardekooper. Met in totaal 8 vestigingen is Paardekooper een van de grootste spelers in Europa op het gebied van verpakkingsmateriaal. De bovengelegen huurders maken gebruik van (kleine) kantoorruimtes en flexkantoren. De verhuur van de flexkantoren wordt verzorgd door een professionele partij genaamd FlexOffiz. Het pand heeft een energielabel A.
€ 293.815,- huurinkomsten per jaar
Totale investering: € 3.400.000


Techniekweg 15 Gorinchem - Accon Accountants
Dit betreft een volledig bezet kantoorgebouw met langdurige huurcontracten. De grootste huurder is één van de grootste accountantskantoren van Nederland. Het object is in 2011 zowel binnen als buiten volledig gerenoveerd. Hierdoor heeft het kantoorgebouw een representatieve uitstraling. Het object heeft energielabel B.
€ 105.000,- huurinkomsten per jaar
Totale investering: € 1.050.000

Meerdervoort® Next II kent een gezonde liquiditeitspositie. Uit de jaarrapportage van 2020 blijkt dat hier al een mooie reserve van ruim 500.000 euro is opgebouwd. Op uw verzoek sturen wij u deze jaarrapportage toe.

Wilt u deelnemen?

Heeft u interesse om deel te nemen als financier aan Zoomers Nieuwegein? De inschrijving op dit project sluit op uiterlijk 25 april a.s.

Wilt u deelnemen als bestaande relatie? Dan is deelnemen vanaf €100.000,- bespreekbaar. Bel dan met Relatiebeheer: 088-7704444 (vraag naar Philip Jansen of Kalim Rahmanyar) of stuur een e-mail naar: relatiebeheer@meerdervoort.com . Wij kunnen alvast een reservering voor u plaatsen!

Wilt u meer weten over dit project? Vraag dan de brochure aan!

Meer informatie?

x

Waar wilt u specifiek informatie over ontvangen?