Besloten Fonds

Zoomers Nieuwegein

Project: Nieuwegein
Meer informatie over Nieuwegein Zoomstede

Naast onze Meerdervoort® Garantiefondsen bieden wij grotere investeerders uit ons persoonlijke netwerk onze Besloten Fondsen aan. Dit betreft projecten die u samen met een kleine groep beleggers in besloten kring kunt financieren. Het betreft dit keer Zoomers te Nieuwegein. Momenteel hebben we subtantieel deel van het benodigde kapitaal aan reserveringen binnen. We zijn voornemens om de inschrijvingsperiode op 25 april a.s. te sluiten. Middels de inschrijfformulieren op deze pagina reserveert u uw deelname bij onze projectnotaris.

Kenmerken Besloten Fonds: Zoomers Nieuwegein

 • checkmark

  Projectomvang: €9.200.000,-

 • checkmark

  Eigenaar: Meerdervoort® Next II BV

 • checkmark

  Taxatiewaarde: €8.750.000,-

 • checkmark

  Benodigd doelkapitaal: € 4.000.000

 • checkmark

  Uw deelname vanaf: €200.000

 • checkmark

  Rentepercentage: 6,5% (per jaar)

 • checkmark

  Maandelijkse uitkeringen

 • checkmark

  De lopende onderneming Next II B.V. (cashflow en eigen vermogen)

 • checkmark

  2e Hypotheekrecht op het gebouw Zoomers Nieuwegein

 • checkmark

  Transactie via gerenommeerde notaris (BarentsKrans Den Haag)

*Meerdervoort® is een investeringsmaatschappij met in totaal gespreid over de gehele groep circa € 150.000.000,- assets under management en een trackrecord van circa 7 jaar 100% uitkering van rente aan financiers en beleggers en 100% aflossing van uw inleg einde looptijd waarvoor wij ons altijd maximaal zullen blijven inspannen echter behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Financiering

De leenovereenkomst tussen u en Meerdervoort® wordt notarieel vastgelegd en heeft als extra zekerheid een tweede hypotheekrecht. De overeenkomst is in dit geval tussen u als financier en Meerdervoort® Next II. Deze B.V. heeft naast het project in Nieuwegein al drie andere goed lopende projecten in de portefeuille. Hierbij een korte beschrijving van de huidige projecten:

Leeghwaterstraat 71 te Sliedrecht – Hartog Wonen
Dit betreft een in 2007 volledig gerenoveerde woonwinkel op een bekende meubelboulevard in Sliedrecht met energielabel A. De winkel is onderdeel van Hartog Woongroep B.V., het pand wordt al ruim 50 jaar gebruikt door Hartog Wonen.
€ 350.000,- huurinkomsten per jaar
Totale investering € 3.450.000,-


Kamerlingh Onnesweg 10 te Barendrecht - Paardekooper
Dit betreft een multi-tenant kantoorpand met commerciële plint. De begane grond wordt gehuurd door het familiebedrijf Paardekooper. Met in totaal 8 vestigingen is Paardekooper een van de grootste spelers in Europa op het gebied van verpakkingsmateriaal. De bovengelegen huurders maken gebruik van (kleine) kantoorruimtes en flexkantoren. De verhuur van de flexkantoren wordt verzorgd door een professionele partij genaamd FlexOffiz. Het pand heeft een energielabel A.
€ 293.815,- huurinkomsten per jaar
Totale investering: € 3.400.000


Techniekweg 15 Gorinchem - Accon Accountants
Dit betreft een volledig bezet kantoorgebouw met langdurige huurcontracten. De grootste huurder is één van de grootste accountantskantoren van Nederland. Het object is in 2011 zowel binnen als buiten volledig gerenoveerd. Hierdoor heeft het kantoorgebouw een representatieve uitstraling. Het object heeft energielabel B.
€ 105.000,- huurinkomsten per jaar
Totale investering: € 1.050.000

Meerdervoort® Next II kent een gezonde liquiditeitspositie. Uit de jaarrapportage van 2020 blijkt dat hier al een mooie reserve van ruim 500.000 euro is opgebouwd. Op uw verzoek sturen wij u deze jaarrapportage toe.

Dit project is gesloten

Heeft u interesse om deel te nemen in één van onze andere projecten neem dan contact op met Relatiebeheer: 088-7704444 (vraag naar Philip Jansen of Kalim Rahmanyar) of stuur een e-mail naar: relatiebeheer@meerdervoort.com.