Besloten Fonds

Basicweg in Amersfoort

Project: Basicweg, Amersfoort

4,25% of 6% rente op zakelijk vastgoed met zorg- en bedrijfshuurders

Meerdervoort® biedt met de Besloten Fondsen u de mogelijkheid om te investeren in zakelijk vastgoed. De projecten betreffen speciaal geselecteerd onroerend goed. Ligging, huurinkomsten en optimalisatiemogelijkheden worden vooraf door meerdere specialisten en adviseurs bekeken.

Project Basicweg te Amersfoort

Meerdervoort Prime BV heeft een representatief kantoorpand verworven, ditmaal aan de Basicweg 12 te Amersfoort. Samen huisvest dit kantoorpand drie huurders die goed zijn voor een huurstroom van €266.184 op jaarbasis. De financiering wordt geheel particulier ondergebracht. U kunt dus investeren zonder tussenkomst van een bank.

Het gekochte is gelegen op het bedrijventerrein ‘De Hoef’, dit is een multifunctioneel bedrijventerrein ten noordoosten van het centrum van Amersfoort. Het terrein heeft directe ontsluitingen op de A1, A28 en A27. Op het terrein zijn o.a. nationale-, internationale-, grote-, middelgrote-, dienstverlenende-, logistieke-, non-profit en ICT-bedrijven te vinden. Het gebouw is voorzien van goede parkeermogelijkheden. Het terrein telt 44 parkeerplaatsen, waar bezoekers kunnen parkeren.

Documentatie

Kenmerken: Basicweg, Amersfoort

 • checkmark

  Totale investering: € 3.550.000 (leningdeel I, € 2.300.000, leningdeel II, € 1.250.000)

 • checkmark

  Taxatiewaarde: € 3.300.000

 • checkmark

  Deelname: vanaf: € 250.000 (leningdeel I) of € 100.000 (leningdeel II)

 • checkmark

  Rentepercentage: 4,25% (leningdeel I)- 6% (leningdeel II) jaarlijks (maandelijkse uitkeringen)

 • checkmark

  Sluitingsdatum inschrijvingen: 15 november

 • checkmark

  Transactiedatum: 1 december

 • checkmark

  Het object wordt verworven door Meerdervoort® Prime BV., een vastgoedonderneming met meer onroerend goed in eigendom

 • checkmark

  Zekerheden: 1e en 2e hypotheekrecht (leningdeel I respectievelijk leningdeel II)

 • checkmark

  Totale huurstroom van € 266.184 per jaar

 • checkmark

  Spreiding van huurders in verscheidene sectoren

 • checkmark

  Langlopende huurcontracten

*Meerdervoort® is een investeringsmaatschappij met in totaal gespreid, over de gehele groep, circa € 180.000.000,- assets under management. De organisatie heeft een trackrecord van circa 7 jaar met 100% uitkering van rente aan financiers en beleggers. Daarnaast betreft het 100% aflossing van uw inleg einde looptijd waarvoor wij ons altijd maximaal zullen blijven inspannen. Echter, behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Huurders

Het pand is volledig verhuurd aan drie huurders. De totale huurinkomsten bedragen € 266.184 per jaar. De huurders zijn Huisartsen Eemland B.V., Bosman GGZ en Infradax B.V.

Huisartsen Eemland BV
– Huurt 432 m² (23% van de totale oppervlakte) – Einddatum contract: 31-06-2026

Bosman GGZ BV
– Huurt 432 m² (23% van de totale oppervlakte) – Einddatum contract: 31-12-2025

Infradax BV
– Huurt 1.058 m² (56% van de totale oppervlakte) – Einddatum contract: 31-08-2026

Financiering

Het object wordt verworven door Meerdervoort® Prime BV. Dit is een vastgoedonderneming met meer onroerend goed in eigendom. Indien u besluit te investeren dan sluit u een leenovereenkomst tussen uzelf en Meerdervoort® Prime BV.

De leenovereenkomsten en hypothecaire aktes worden verzorgd door onze projectnotaris. Jeffrey Koenecke van BarentsKrans notarissen te Den Haag. De transactie is tevens notarieel verzorgd.

Dit project is gesloten

Heeft u interesse om deel te nemen in één van onze andere projecten neem dan contact op met Relatiebeheer: 088-7704444 (vraag naar Philip Jansen of Kalim Rahmanyar) of stuur een e-mail naar: relatiebeheer@meerdervoort.com.