investeringsmogelijkheid

Almere Blok 6
(2e recht)

Project: Almere blok 6 (2e recht)

6,5% rendement met een looptijd van 45 maanden

Meerdervoort biedt met de besloten investeringsmogelijkheid u de mogelijkheid om te investeren in commercieel vastgoed. Het betreft dit keer het project Almere Blok 6’, De propositie bestaat uit een gebouw onderverdeeld in twaalf vastgoedobjecten.

Kenmerken 'Almere blok 6'

 • checkmark

  Taxatiewaarde: € 11.075.000,-

 • checkmark

  Financiering met 2e rangs hypotheek- en pandrecht

 • checkmark

  Rentepercentage: 6,5% per jaar

 • checkmark

  Minimale deelname: € 100.000

 • checkmark

  Looptijd: 3 jaar en 9 maanden, met een verleningsoptie voor Meerdervoort Next III B.V. voor maximaal 2 jaar, waarbij u als tegenprestatie 1% extra rente per jaar krijgt

 • checkmark

  Zekerheden: tweederangs hypotheekrecht op het vastgoed en tweederangs pandrecht op de met het vastgoed verbonden roerende zaken en huurvorderingen

 • checkmark

  Transactie: via Finway B.V. advocaten te Amsterdam (contactpersoon: mr. Kim Veenman) en Dirkzwager Notarissen te Arnhem/Nijmegen (contactpersoon: dhr. Bart Lotgerink)

 • checkmark

  Status: Nu open voor inschrijving

Interesse in deze propositie? Neem contact met ons op.

Aanhef


Investeer uw vermogen met visie en zekerheid

Almere Blok 6

De propositie bestaat uit een gebouw onderverdeeld in twaalf vastgoedobjecten. De totaal verhuurbare oppervlakte bedraagt 5.154 m2. Meerdervoort is eveneens eigenaar van de gebouwen ernaast genaamd Blok 4 en Blok 8.

Blok 6 te Almere Buiten is een centrale plek. Zo wandel je gemakkelijk richting de woonwinkels van Doemere en ontdek je de architectuur door het volgen van de fietsroute dwars door Oostvaardersplassen. Ook is het treinstation op loopafstand. De belangrijkste huurders zijn Breed, Wibra en Okay fashion. Door de beperkte aanwezigheid van grote winkelruimtes elders in Almere, zijn grote winkelketens als deze gebonden aan hun vestiging in het winkelcentrum Blok 6 te Almere Buiten. De huurders hebben huurcontracten met marktconforme voorwaarden. Ook beschikt Blok 6 over een goede mix van ketens en lokale huurders .

Meerdervoort Next III B.V. heeft een koopovereenkomst gesloten ten behoeve van de aankoop van het winkelcentrum Blok 6. Het gekochte vastgoed bestaat uit 12 vastgoedobjecten in 3 winkelstraten: Baltimoreplein, Noordeinde en het Philadelphiapad.

Huurders

Dit object is volledig verhuurd aan 12 huurders en kent een mooie spreiding. De grootste huurders zijn het ‘‘all you can eat’’ restaurant Breed, de gerenommeerde winkelketen Wibra, De meubelzaak Berden en een kledingwinkelketen Okay. Het huurcontract van de restaurant Breed, de grootste huurder, loopt tot 2034. Ook de anderen contracten hebben een lange huurtermijn. Zo heeft Berden recentelijk bijgetekend tot halverwege 2031. Het contract van Wibra loopt nog tot eind 2024 en okay heeft een huurcontract tot 2029.

Voor alle huurders geld een opzegtermijn van twaalf maanden. Mocht een huurder opzeggen geeft dit onze verhuurmakelaars ruim voldoende de tijd om binnen deze periode een nieuwe huurder te vinden.

De totale huurstroom bedraagt € 825.053.

De optimalisatiemogelijkheden binnen dit project bestaan uit het indexeren van de huurcontracten en actief assetmanagement door de aan Meerdervoort gelieerde ondernemingen.