Portefeuille versterkt met de aankoop van Stadscentrum SuyderSee Dronten

Portefeuille versterkt met de aankoop Stadscentrum SuyderSee Dronten

29 maart 2024

Meerdervoort is verheugd om aan te kondigen dat we, samen met particuliere beleggers, onze vastgoedportfeuille hebben versterkt door de aankoop van een gedeelte van Stadscentrum SuyderSee in Dronten.

Het winkelgebied kenmerkt zich met 120 winkels door het brede assortiment en is de voornaamste keuze voor de dagelijkse boodschappen van de lokale gemeenschap. Het door ons aangekochte gedeelte van het winkelcentrum biedt onderdak aan 33 winkels, waaronder Hema, Xenos, Etos, Intertoys en lokale ondernemers, wat bijdraagt aan een rijke winkelervaring.

Met een grote regionale aantrekkingskracht verwelkomt het winkelcentrum in Dronten maandelijks een indrukwekkende 500.000 bezoekers, waarbij een stijgende trend zichtbaar is. Ongeveer 75% van de bezoekers komt uit Dronten en omliggende plaatsen als Biddinghuizen en Swifterbant.

Wij nodigen u van harte uit om onze website in de gaten te houden. Zeer binnenkort zullen we meer informatie publiceren over de specifieke investeringsmogelijkheden die dit waardevolle vastgoed te bieden heeft.

Wilt u meer informatie over deze aankoop of de investeringsmogelijkheden?

Aanhef