Investeer nu in commercieel vastgoed

Winkelcentrum Symfonie Nieuw-Vennep 2e recht

Project: Winkelcentrum Symfonie Nieuw-Vennep 2e recht

Investeringskans

Meerdervoort presenteert met veel enthousiasme de mogelijkheid om te investeren in het bruisende winkelcentrum Symfonie. Het Winkelcentrum ligt in het dorpshart van Nieuw-Vennep, gemeente Haarlemmermeer. Het winkelcentrum is volledig overdekt, goed bereikbaar en heeft een modern, gevarieerd winkelaanbod dat optimaal inspeelt op de behoeften van het totale verzorgingsgebied. Het investeringsaanbod omvat de financiering met een 2e hypotheekrecht.

Winkelcentrum Symfonie telt 52 winkels en heeft een totaal winkeloppervlak van circa 18.000 m2. Wekelijks verwelkomt het centrum zo’n 50.000 bezoekers voor wie het de centrale plek is voor dagelijkse boodschappen. Bezoekers komen er graag vanwege het juiste aanbod en een ondernemersmix variërend van grote nationale retailers, lokale familie-winkelbedrijven en diverse diensten.

Kenmerken Winkelcentrum Symfonie Nieuw-Vennep

 • checkmark

  Rendement: 7,5% per jaar

 • checkmark

  Rente-uitkeringen: maandelijks

 • checkmark

  Minimale inleg: € 100.000

 • checkmark

  Looptijd: 4 jaar

 • checkmark

  Zekerheden: 2e hypotheekrecht

 • checkmark

  Doelkapitaal: € 9.000.000

 • checkmark

  LTV: 91%

 • checkmark

  Profiel: Opbouw

Het winkelcentrum

Het winkelcentrum heeft meerdere supermarkten, een variatie van beauty-, mode- en interieurwinkels, diverse horecagelegenheden en diensten zoals de bibliotheek, een kapper en een orthodontiepraktijk.

Symfonie heeft een verzorgingsgebied van ruim 31.000 inwoners in de directe omgeving. In een cirkel van 10 kilometer rondom het winkelcentrum telt het verzorgingsgebied maar liefst 300.000 consumenten. De verwachting is dat dit de komende jaren verder zal stijgen. De bevolkingsprognose van het CBS laat zien dat de gemeente tot 2040 met nog eens 20% zal groeien.

Het winkelcentrum is goed bereikbaar voor bezoekers, met een bushalte en een NS-station op loopafstand en een schone en lichte ondergrondse parkeergarage met ruim 450 parkeerplaatsen.

Dit project is momenteel gesloten. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Aanhef


Investeer uw vermogen met visie en zekerheid

Het gebied

Nieuw-Vennep is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer met ruim 31.000 inwoners. Sinds de jaren ‘60 is het dorp snel gegroeid, van zo’n 2.900 inwoners toen tot de meer dan 31.000 van nu. De ligging in de Randstad, dichtbij Amsterdam en Schiphol, en de uitbreiding van de bedrijvigheid in de regio, hebben sterk bijgedragen aan deze groei.

Winkelcentrum Symfonie ligt in het hart van Nieuw-Vennep en is daarmee onderdeel van centrumplannen onder de naam ‘De Nieuwe Kom’. De komende jaren wordt er fors geïnvesteerd in het gebied.

De plannen liggen klaar om het centrum uit te breiden met een variatie aan woningen, kleinschalige horeca en maatschappelijke voorzieningen zoals een cultuurgebouw, ontmoetingscentrum en een speeltuin. Daarnaast wordt de openbare ruimte heringericht met veel groen.

Hoogwaardig vastgoed

Symfonie is een volledig overdekt winkelcentrum dat is opgebouwd rondom een ruim centraal plein waarvandaan drie straten met winkels naar buiten lopen. Vanaf het centrale plein kunnen bezoekers via loopbanden (tapis roulants) naar de winkels op de eerste verdieping of naar de ondergelegen parkeergarage.

Dit project is momenteel gesloten. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Aanhef


Investeer uw vermogen met visie en zekerheid