Investeer nu in commercieel vastgoed

Databankweg Amersfoort (2e recht)

Project: Databankweg Amersfoort - 2e recht

DATABANKWEG AMERSFOORT

Meerdervoort Prime VI biedt u de exclusieve mogelijkheid om mee te doen aan ons nieuwe project Databankweg 20 te Amersfoort. Betreffende een kantoor/bedrijfsgebouw, gelegen op bedrijventerrein De Hoef-Oost aan de snelweg A1. Een mooie, centraal gelegen zichtlocatie, die uitstekend bereikbaar is vanuit alle windrichtingen. Het complex is compleet verhuurd aan degelijke huurders met een goede spreiding, een mooie investeringsmogelijkheid.

Het goed onderhouden complex, bestaande uit laagbouw met bedrijfsruimte en hoogbouw met kantoren, is gebouwd in het jaar 2000. Het bedrijfsgebouw is op de begane grond voorzien van een receptie, restaurant, sanitaire ruimtes, een pantry en kantoorruimtes.

Door de aanwezigheid van meerdere huurders mag het gebouw worden aangemerkt als een multitentant complex. De bouwkundige staat van het pand is uitstekend en het heeft een energielabel A. Na de aankoop zal het complex (verder) worden aangepast volgens de Meerdervoort-formule, met speciale aandacht voor duurzaamheid en toekomstbestendigheid. Hoewel het pand al een energielabel A heeft, zijn er nog steeds mogelijkheden om de duurzaamheid verder te verbeteren en ervoor te zorgen dat het gebouw nog verder en beter voorbereid is op de toekomst.

Kenmerken van Databankweg Amersfoort

 • checkmark

  Rendement 7,25% per jaar (maandelijks uitgekeerd)

 • checkmark

  Minimale inleg €100.000,-

 • checkmark

  Looptijd 4 jaar

 • checkmark

  Zekerheden: 2e hypotheek- en pandrecht

 • checkmark

  Benodigd doelkapitaal: €3.150.000

 • checkmark

  LTV: 98,9%

 • checkmark

  Status: open voor inschrijving

 • checkmark

  Profiel: opbouw

Juridische documentatie

Deelnemen in dit project? Neem contact met ons op.

Aanhef


Investeer uw vermogen met visie en zekerheid

Beschrijving van de transactie

Het object bevindt zich in de vennootschap Databank Properties B.V. De aandelen in Databank Properties B.V. worden op de datum van de transactie geleverd aan de kopers. De leningen van de investeerders worden (onder andere) gebruikt om de verkoper van de aandelen te betalen. Als zekerheidsrecht verkrijgen de investeerders een 2e hypotheek- en pandrecht.
Op closing zal er, na levering van de aandelen, een bestuurswissel plaatsvinden bij Databank Properties B.V. Ook zullen de statuten van Databank Properties B.V. worden gewijzigd, inclusief de naamswijziging naar Meerdervoort Prime VI B.V.
Deze transacties vinden plaats voor een projectnotaris van Meerdervoort.