MEV_Architectuur_11.jpg

Besloten Fonds: Gouda (Volschreven)

Besloten fonds: Gouda Centrum

Meer informatie over Gouda Centrum

Naast onze Meerdervoort® Garantiefondsen bieden wij grotere investeerders uit ons persoonlijke netwerk onze Besloten Fondsen aan. Dit betreft projecten die u samen met een kleine groep beleggers in besloten kring kunt financieren. Het betreft dit keer Project Gouda.

Momenteel hebben we een substantieel deel van het benodigde kapitaal aan reserveringen binnen. Inschrijven is mogelijk tot 25 juni 2021. Middels de inschrijfformulieren op deze pagina reserveert u uw deelname bij onze projectnotaris.

Project Gouda Centrum

Meerdervoort® Next II B.V. koopt een hoekpand, gelegen in de binnenstad van Gouda. Gelegen op de looproute tussen het historisch centrum en het treinstation. De locatie is zowel met de auto, de fiets als lopend goed bereikbaar.

De verkoper verstrekt aan Meerdervoort® een huurgarantie van €165.000,- voor de komende 3 jaar, mochten wij te kampen krijgen met huurverlagingen of leegstand.

Gouda

Het hoekpand bevindt zich in het centrum van Gouda. Het object is erg fraai gelegen aan de rand van de binnenstad met uitzicht op de gracht. Hier zijn gevestigd een ANWB winkel (deze hebben vaak een uniforme uitstraling), een IT bedrijf DoubleSmart B.V. en een QoQo massagesalon. De massagesalon is modern en netjes vormgegeven. De ruimte van DoubleSmart B.V. is fraai te noemen met een hoog afwerkingsniveau en speels ingerichte ruimte. Vanaf deze locatie zijn er verschillende toegangswegen naar de binnenstad.

Mocht het nodig zijn dan is het in de toekomst mogelijk om de ruimtes anders in te richten afhankelijk van de wens op dat moment.

Financieringsopzet

 • Minimale deelname: €100.000
 • Rente percentage: 6,0% per jaar
 • Maandelijkse uitkeringen
 • Tweede hypotheekrecht
 • Benodigd doelkapitaal: €600.000

Kenmerken Besloten Fonds: Gouda Centrum

 • checkmark

  Project omvang: € 2.019.744,-

 • checkmark

  Eigenaar: Meerdervoort® Next II BV

 • checkmark

  Taxatiewaarde: € 2.020.000,-

 • checkmark

  Scherpe aankoopfactor t.o.v. taxatiewaarde (13,3)

 • checkmark

  Looptijd 5 jaar

 • checkmark

  Ingangsdatum 1 juli 2021

 • checkmark

  Benodigd doelkapitaal: €600.000

 • checkmark

  Deelname vanaf: €100.000

 • checkmark

  Rentepercentage: 6,0% per jaar

 • checkmark

  Maandelijkse uitkeringen

 • checkmark

  3 huurders van landelijke ketens of familiebedrijven

 • checkmark

  De lopende onderneming Next II B.V. (cashflow en eigen vermogen)

 • checkmark

  Transactie via gerenommeerde notaris (BarentsKrans Den Haag)

 • checkmark

  Brutohuurstroom van circa €165.000

 • checkmark

  Alle winkels worden casco verhuurd

 • checkmark

  Zekerheid middels het notarieel vastgelegde tweede hypotheekrecht

*Meerdervoort® is een investeringsmaatschappij met in totaal gespreid over de gehele groep circa € 150.000.000,- assets under management en een trackrecord van circa 7 jaar 100% uitkering van rente aan financiers en beleggers en 100% aflossing van uw inleg einde looptijd waarvoor wij ons altijd maximaal zullen blijven inspannen echter behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Financiering
De leenovereenkomst tussen u en Meerdervoort® wordt notarieel vastgelegd en heeft als extra zekerheid een tweede hypotheekrecht. De overeenkomst is in dit geval tussen u als financier en Meerdervoort® Next II. Deze B.V. heeft naast het project in Gouda al vier andere goed lopende projecten in de portefeuille. Hierbij een korte beschrijving van de huidige projecten:

Zoomstede, Nieuwegein
it betreft een bedrijfsverzamelgebouw met zorggebruikers. Diverse zorghuurders als het St. Antonius Ziekenhuis, Obesitas Kliniek en een Orthodontiepraktijk. Verder een gezonde spreiding van kleine huurders. Ruime parkeergelegenheden in de nabije omgeving en parkeergarage onder het pand. Het is een gemoderniseerd gebouw op een zichtlocatie te Nieuwegein.
€ 777.101,- huurinkomsten per jaar
Totale investering € 9.250.000,-
Taxatiewaarde: € 8.750.000,-
Taxatiedatum: 3 februari 2021

Leeghwaterstraat 71 te Sliedrecht – Hartog Wonen
Dit betreft een in 2007 volledig gerenoveerde woonwinkel op een bekende meubelboulevard in Sliedrecht met energielabel A. De winkel is onderdeel van Hartog Woongroep B.V., het pand wordt al ruim 50 jaar gebruikt door Hartog Wonen.
€ 350.000,- huurinkomsten per jaar
Totale investering € 3.450.000,-
Taxatiewaarde: € 3.800.000,-
Taxatiedatum: 5 december 2019


Kamerlingh Onnesweg 10 te Barendrecht - Paardekooper
Dit betreft een multi-tenant kantoorpand met commerciële plint. De begane grond wordt gehuurd door het familiebedrijf Paardekooper. Met in totaal 8 vestigingen is Paardekooper een van de grootste spelers in Europa op het gebied van verpakkingsmateriaal. De bovengelegen huurders maken gebruik van (kleine) kantoorruimtes en flexkantoren. De verhuur van de flexkantoren wordt verzorgd door een professionele partij genaamd FlexOffiz. Het pand heeft een energielabel A.
€ 293.815,- huurinkomsten per jaar
Totale investering: € 3.400.000,-
Taxatiewaarde: €3.250.000,-
Taxatiedatum: 1 september 2020


Techniekweg 15 Gorinchem - Accon Accountants
Dit betreft een volledig bezet kantoorgebouw met langdurige huurcontracten. De grootste huurder is één van de grootste accountantskantoren van Nederland. Het object is in 2011 zowel binnen als buiten volledig gerenoveerd. Hierdoor heeft het kantoorgebouw een representatieve uitstraling. Het object heeft energielabel B.
€ 105.000,- huurinkomsten per jaar
Totale investering: € 1.050.000,-
Taxatiewaarde: €1.150.000,-
Taxatiedatum: 21 augustus 2020

Meerdervoort® Next II kent een gezonde liquiditeitspositie. Uit de jaarrapportage van 2020 blijkt dat hier al een mooie reserve van ruim 500.000 euro is opgebouwd. Op uw verzoek sturen wij u deze jaarrapportage toe.

Wilt u deelnemen?
Heeft u interesse om deel te nemen als financier aan Project Gouda Centrum? De inschrijving op dit project sluit op uiterlijk 25 juni 2021 a.s. Bel met Relatiebeheer: 088-7704444 (vraag naar Philip Jansen of Kalim Rahmanyar) of stuur een e-mail naar: relatiebeheer@meerdervoort.com . Wij kunnen alvast een reservering voor u plaatsen!

Meer informatie?

x

Waar wilt u specifiek informatie over ontvangen?