7 redenen waarom beleggen in vastgoed bij Meerdervoort® een goede keuze is:

  • 4,25% vast rendement, maandelijks uitgekeerd
  • 1e hypothecaire zekerheid
  • Transparante bedrijfsvoering
  • Bewezen trackrecord uit eerdere fondsen
  • Stichting met onafhankelijk bestuur
  • 24/7 toegang tot “Mijn Meerdervoort”
  • Beleggingen worden geïnvesteerd in huurwoningen
Rente Vastegoed Plan

Laat uw vermogen renderen met unieke zekerheid!

Download nu exclusief ons RenteVastGoedPlan
Rendement.png

Rendement

U kunt vanaf € 100.000 investeren en ontvangt hierover direct een maandelijkse rente. Over een looptijd van 7 jaar is dit 4,25% op jaarbasis!

Transparant.png

Transparant

Het Meerdervoort Garantiefonds V rekent aan u geen kosten. Een onafhankelijke Stichting van ervaren bestuurders houdt toezicht. U kunt via “Mijn Meerdervoort” altijd uw obligatieoverzicht inzien en aanpassen.

Ons-doel.png

Ons doel

Het realiseren van middensegment huurwoningen voor starters op de woningmarkt. Hiervoor zal het Meerdervoort Garantiefonds V 105 woningen aankopen.

Wijnand Groenen | Oprichter Meerdervoort

Maak kennis met de commercieel directeur van Meerdervoort Vastgoedfondsen. Wijnand Groenen heeft jarenlang gewerkt bij een grote verzekeraar voordat hij zijn eerste eigen onderneming startte: 4-Freedom Vastgoed. Dit makelaarskantoor is gespecialiseerd in aankoop, verhuur en beheer van studentenhuizen en woningbeleggingen. Wijnand bouwde deze onderneming uit tot een landelijke organisatie met meerdere vestigingen. In vijftien jaar tijd heeft hij veel ervaring opgedaan met het ondernemen in vastgoed en daardoor veel belangrijke contacten opgebouwd. Zijn kennis en ervaring past hij nu al vijf jaar toe in de vastgoedondernemingen van Meerdervoort.
“Zoekt u een goed alternatief op de lage spaarrente van de bank? Investeer in vastgoed van Meerdervoort. Ik kom graag in contact met u!”
Wijnand Groenen
Meerdervoort
088-7704444
relatiebeheer@meerdervoort.com

Postadres
Meerdervoort Group BV
Edisonweg 12A
2952 AD Alblasserdam

Delen op social media mag!

Meer informatie?

x

Waar wilt u specifiek informatie over ontvangen?