Update Meerdervoort Garantiefonds XL

Het Meerdervoort Garantiefonds XL loopt erg goed en is nu al voor ruim 85% gevuld.  Wij zijn gestart op 1 april 2019 en hebben een jaar uitgetrokken om dit fonds van EUR 12.500.000 te vullen. Er blijft voor Meerdervoort altijd een ruim aanbod aan vastgoed om aan te kopen tegen een goede prijs. Nog even de kenmerken op een rij:

Fondsstrategie

De portefeuille van het Meerdervoort Garantiefonds XL bestaat uit huurwoningen in het middensegment. Deze woningen hebben huurprijzen van circa 900,- euro tot 1.600,- euro per maand. Onze focus ligt op de Randstad en dan met name strategische locaties in en om de grote steden. De focus ligt op regio Rotterdam, regio Utrecht en regio Den Haag. Een zorgvuldig samengesteld pakket van waardevaste woningen. De aangekochte woningen worden door middel van ons netwerk snel en efficiënt gerenoveerd. Via onze vaste partners hebben wij toegang tot grote databases met huurders die staan ingeschreven voor een betaalbare huurwoning. Er is sprake van grote wachtlijsten. In onze praktijk volgt de ene huurder de andere op, zonder een dag leegstand!

Specificaties

  • Looptijd: 7 jaar tm 31-03-2026
  • Rente: 5,2%
  • Minimale inleg: EUR 100.000
  • 1ste hypotheekrecht voor onze obligatiehouders (Meerdervoort Garantiefonds XL werkt zonder tussenkomst van banken, waardoor wij het 1ste recht van hypotheek aan onze obligatiehouders kunnen leveren)
  • Maandelijkse rente uitkering

Bijstorten door bestaande klanten

Van een aantal klanten kregen wij tijdens de nieuwjaarsborrel de vraag of zij kunnen bijstorten bij de huidige positie. Dit is al mogelijk vanaf EUR 25.000. Wil u een bijstorting doen, neemt u dan contact op met onze relatiebeheerders.

meerdervoort garantiefonds xl specs

 

© 2020 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy Statement * De looptijd van MGF IV bedraagt ca. 5 jaar en is afhankelijk van uw instapmoment. Als u instapt per 1 augustus 2020 is de looptijd 5 jaar en 8 maanden. Voor elke maand dat u later instapt wordt de looptijd van uw obligatielening één maand korter.