Exclusieve besloten fondsen
Projecten vanaf 100.000 euro
Maatwerk met persoonlijk adviesgesprek

Unieke zekerheid

Waarin onderscheiden de Garantiefondsen zich?

Binnen de Meerdervoort Garantiefondsen is geen tussenkomst  van een bank mogelijk. Obligatiehouders krijgen het eerste hypothecaire recht op al het vastgoed in het fonds. Bij bijna alle andere vastgoed CV’s en -fondsen wordt het grootste gedeelte van het fonds gefinancierd door banken. De bank krijgt in ruil voor de financiering al het vastgoed als ‘onderpand’.

”Binnen het Meerdervoort Garantiefonds is géén tussenkomst van een bank mogelijk”

Doordat er bij de Garantiefondsen geen bank in het spel is, krijgt u de zekerheden die een bank normaal heeft. Naast de zekerheid van vastgoed als 100% onderpand, beschikt het fonds over een eigen vermogen. In Garantiefonds II  bedraagt dit eigen vermogen 75.000,-. Vanwege de hoge mate van zekerheid door met name het 1e hypothecaire zekerheidsrecht, hebben de ze fondsen van Meerdervoort Group de passende naam “Garantiefonds” gekregen.

Wat biedt het Meerdervoort Garantiefonds?

Investeren kan al vanaf € 15.000,-. Hiermee maakt het Garantiefonds het voor bijna iedereen mogelijk om te investeren in vastgoed en om hiermee een mooi rendement te behalen. Uw investering staat garant voor een vast rendement van 4,5% of 5,1% op jaarbasis op uw uitgeleend vermogen (afhankelijk van de door u gekozen looptijd). Renteuitkeringen vinden gedurende de looptijd plaats aan het einde van elke maand. Er zijn géén instapkosten en geen exitkosten. U weet precies wat u krijgt. Gewoon hélder.

© 2017 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer