Betaalbare huurwoningen voor starters
Geen leegstand door bewezen trackrecord
Gezonde bedrijfsvoering met lage fondskosten
Directie met ruim 12 jaar ervaring

Referenties

Trackrecord

Wij krijgen vaker de vraag of wij referenties hebben. Ons eerste referentieproject is Meerdervoort Garantiefonds I. Het fonds loopt sinds 1 januari 2016 en ligt qua prestaties volledig op schema. De obligatiehouders van het fonds krijgen periodiek hun rente conform overeenkomst. De belangen van de gezamenlijke obligatiehouders in Garantiefonds I worden behartigd door de Stichting Obligatiehouders MGF. Onder contact ziet u hoe u contact op kunt nemen met de drie ervaren bestuurders van de Stichting Obligatiehouders.

Samenwerkingspartners

Meerdervoort Real Estate heeft een duurzame samenwerking met 4-Freedom Beheer. Deze beheerder is sinds 10 jaar landelijk actief in de verhuur en het beheer van jongerenhuisvesting, studentenwoningen, studio’s, appartementen en transformatieprojecten. De jarenlange ervaring van 4-Freedom op het gebied van investeren in vastgoed en het verhuren van woningen is van grote waarde.

4-Freedom Beheer

4-Freedom vierde vorig jaar haar 10-jarig jubileum en heeft een bewezen trackrecord van honderden tevreden investeerders en het beheer van circa 2.500 wooneenheden. Met gepaste trots heeft 4-Freedom met haar professionele beheerteam afgelopen jaren een leegstandspercentage weten te bereiken voor haar cliënten van minder dan 1%. De vastgoedadviseurs van 4-Freedom worden regelmatig ingezet door het Garantiefonds om tot goede aankoopbeslissingen te komen.

0001-2
Medewerkers van 4-Freedom

4-Freedom won de Award: “Branchewinnaar Commercieel Vastgoed 2015” tijdens de Nationale Business Succes Awards (TV programma De Succesfactor RTL7).

Professionele partijen

Meerdervoort werkt samen met een aantal zeer professionele partijen: BDO Accountants en adviseurs, BarentsKrans advocaten en notarissenDune Pebbler en Amerion IT cloudcomputing & internetsecurity.

Ambassadeurs

Ons gehele zakelijke netwerk en alle deelnemers die met veel vertrouwen en genoegen in ons investeren vormen onze referenties en tevens ambassadeurs. Er is een Meerdervoort Facebookpagina waarvan diverse obligatiehouders en netwerkpartners lid zijn. U kunt hier vragen stellen aan mede investeerders en vragen naar ervaringen.

Evenementen

Wanneer u het contactformulier op deze website heeft ingevuld, wordt u ook uitgenodigd voor de open bijeenkomsten. Meerdervoort organiseert eens per jaar een gezellige netwerkborrel. U kunt dan praten met de directie, het team van samenwerkingspartners en uiteraard mede-obligatiehouders.

Wij zien er naar uit om u als obligatiehouder te mogen verwelkomen!

© 2018 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer