Checklist: 7 vragen die u uzelf wilt stellen als investeerder.

Checklist: 7 vragen die u uzelf wilt stellen als investeerder.

Nu de spaarrente nagenoeg nul is, zoeken steeds meer mensen naar alternatieven om hun geld te beleggen. U kunt natuurlijk naar de beurs voor aandelen of om obligaties te kopen, maar de crashende markten door de coronacrisis laten zien dat dat zeker ook nadelen kan hebben.

Een andere optie is beleggen in vastgoed. Een huis kopen, opknappen en weer met een goed rendement doorverkopen. Het klinkt voor veel mensen als een ideale situatie, toch is de realiteit een stuk weerbarstiger. Klusprogramma’s op televisie waar de boel geregeld in de soep loopt, zijn een behoorlijk goede afspiegeling van hoe het ook kan lopen.

Dat wil niet zeggen dat investeren in stenen niet voor iedereen is weggelegd – u heeft alleen wat hulp nodig. Voor wie geen tijd heeft, of twee linkerhanden, zijn er ook genoeg opties op de vastgoedmarkt. In deze whitepaper leggen we uit hoe u kunt investeren in vastgoed zonder er te veel omkijken naar te hebben. Zelf nvesteert Meerdervoort® Garantiefonds IV in huurwoningen in de Randstad. Beleggers krijgen bij een minimale inleg van 100.000 euro, en een looptijd van vijf jaar, de 1e hypothecaire zekerheid en een rente van 4,7 procent op jaarbasis. In deze whitepaper vertellen we meer over de verschillende opties die u heeft.

Aan de hand van een handige checklist ziet u welke investering het best bij u als investeerder past. Gaat u bijvoorbeeld voor meer zekerheid of meer rendement? En hoe kiest u projecten die voor u geschikt zijn?

Meer informatie?

x

Waar wilt u specifiek informatie over ontvangen?