Nieuwe relatiebeheerder bij Meerdervoort: Philip Jansen

meerdervoort philip jansen
Graag stellen wij onze nieuwe relatiemanager voor zijn naam is Philip Jansen. Hij zal het nieuwe aanspreekpunt zijn voor alle vragen vanuit Relatiebeheer. Philip heeft een zeer ruime ervaring op de financiële markten en begon zijn carrière bij Wijs en van Oostveen Vermogensbeheer. Na alle up & downs te hebben meegemaakt op de beurs is Philip zich meer gaan beseffen hoe belangrijk onderpand is een belegging. Graag maakt hij binnenkort eens kennis met u en kan u voor al uw vragen terecht bij hem.

Helaas gaat onze huidige relatiemanager Vanessa Eweg de Meerdervoort familie na 4 jaar verlaten. Zij is begonnen toen Meerdervoort nog in de kinderschoenen stond en heeft Meerdervoort heel erg zien groeien. Nu is het per 1 november tijd voor een nieuwe uitdaging maar zal ze nog wel aanwezig zijn bij onze Meerdervoort events.

 

———————————————————-

Uw vermogen laten renderen met unieke zekerheid?

Meerdervoort investeert in huurwoningen voor jong-werkenden, samenwonende stellen en woningdelers (studenten) in de Randstad. We bieden u op uw inleg een vast rendement van 5,2%. Download ons RenteVastGoedPlan!

 

meerdervoort rentevastgoedplan

 

© 2020 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy Statement * De looptijd van MGF IV bedraagt ca. 5 jaar en is afhankelijk van uw instapmoment. Als u instapt per 1 augustus 2020 is de looptijd 5 jaar en 8 maanden. Voor elke maand dat u later instapt wordt de looptijd van uw obligatielening één maand korter.