Meerdervoort update

Mijlpaal

Onze organisatie doorbrak onlangs de grens van 100 miljoen euro aan vastgoed onder beheer. Alle fondsen van Meerdervoort presteren goed, ook tijdens het voor veel bedrijven moeilijke tweede kwartaal. Vastgoed heeft van de “coronacrisis” weinig last; de prijzen van woningen zijn zelfs verder gestegen als gevolg van toenemende vraag naar woningen en schaarste op de woningmarkt. De verwachtingen voor de toekomst blijven goed.

Voortgang van MGF4

Meerdervoort Garantiefonds IV is live. De startperiode van het fonds zit erop en we zien aan het aantal aanvragen van bestaande en nieuwe klanten dat er veel interesse is voor Garantiefonds IV. Met name de eerste hypothecaire zekerheid is een belangrijke reden dat nieuwe beleggers voor ons kiezen. Daarnaast is iets meer dan 5 jaar looptijd goed te overzien en het rendement (vaste rente van 4,7% per jaar in maandelijkse termijnen) bij de huidige stand van de spaarrente natuurlijk erg mooi.
Wat betekent eigenlijk de eerste hypothecaire zekerheid?

HYPOTHECAIRE ZEKERHEID
WAAROM EN WAARIN ONDERSCHEIDEN DE GARANTIEFONDSEN ZICH?

Binnen het Meerdervoort Garantiefonds is geen sprake van een bankfinanciering. Obligatiehouders kunnen daardoor een 1e hypothecaire zekerheid krijgen op de gehele aangekochte portefeuille. Omdat wij dat zo doen, krijgt u als belegger bij een verkoop van het vastgoed van de notaris als eerste uitbetaald. Een hypotheekrecht gaat zelfs vóór een eventuele claim van de belastingdienst. Zo weet u dat uw investering juridisch gezien een hard onderpand heeft. Bij veel andere vastgoedfondsen wordt het grootste gedeelte van het fonds gefinancierd door een bank. Deze bank heeft dan het 1e recht van hypotheek. Dit houdt in dat bij een (gedwongen) verkoop van de portefeuille de bank als éérste zijn geld terugkrijgt. Wat overblijft is dan voor de belegger. Bij Meerdervoort weet u vooraf waar u aan toe bent: vaste looptijd, vaste rente.
Lees verder… https://meerdervoort.com/hypothecaire-zekerheid/

Meerdervoort App

Wist u al dat Meerdervoort een handige App heeft? U kunt deze downloaden in de Appstore of GooglePlay. Ook mensen die GEEN klant zijn kunnen de App gratis installeren. U volgt zo onder andere de voortgang van de funding van onze projecten, gewoon met uw telefoon.

DE MEERDERVOORT APP BIEDT U:

  • 24/7 toegang tot uw beleggingen
  • Uw ontvangen rente en te ontvangen rente
  • Inzage in de emissie van nieuwe fondsen
  • Tussentijdse aanbiedingen (investeringen) van bestaande obligatiehouders, ook voor lagere bedragen
  • Jaaropgaves met fiscaal overzicht van uw deelnemingen en de uitgekeerde rente
  • Toegang tot onze Besloten fondsen
  • Kwartaalrapportages van alle fondsen
  • Aanmaken van een gratis account

Het nieuwe prospectus

Meerdervoort heeft voor MGF IV een nieuw en uitgebreid prospectus uitgebracht. Deze voldoet aan alle richtlijnen van de nieuwe prospectusverordening. Het prospectus is maar liefst 110 pagina’s groot. Geen enkele belegging is zonder risico, zelfs niet die van ons. Leest u daarom vooral de prospectus goed door. Aangezien Meerdervoort met Garantiefonds IV middels de WFT is vrijgesteld van de prospectusplicht is onze prospectus NIET officieel goedgekeurd door de AFM. Desondanks hebben wij ons uiterste best gedaan om een kwalitatief hoogwaardig prospectus samen te stellen teneinde u optimaal te informeren.

Tot slot

We hopen dat u als bestaande relatie tevreden bent met ons trackrecord van 100% uitbetaling over de laatste 5 jaar. Mocht u nog geen cliënt zijn van Meerdervoort, dan hopen wij u binnenkort als nieuwe investeerder te mogen verwelkomen!

© 2021 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy Statement | Cookies