Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Amaliawolde in Baarn – het nieuwste vastgoedproject van Meerdervoort

Meerdervoort Amaliawolde

 

Meerdervoort Vastgoedfondsen heeft een notering aan de NPEX Effectenbeurs. Tot eind 2019 had Meerdervoort haar Garantiefondsen (I, II, III en XL) met éérste hypothecaire zekerheid zelf gefund via haar website. Daarnaast zijn diverse ‘Besloten Fondsen’ (vastgoed BV’s en CV’s) aangeboden aan een select aantal investeerders uit ons eigen netwerk met deelnamebedragen vanaf € 100.000,-. Deze Besloten fondsen hebben een ander (hoger) risicoprofiel. Tegelijkertijd staat hier dan ook een hoger rendement tegenover (6% tot 8,5%). U kunt nog steeds instappen via NPEX Effectenbeurs. Daarnaast zijn uw stukken te verhandelen via deze effectenbeurs.

 

Notering Meerdervoort op de Npex Effectenbeurs

De NPEX Effectenbeurs is een handelsplatform waar bedrijven een beursnotering kunnen krijgen. Veelal betreft het MKB bedrijven die op zoek zijn naar werkkapitaal door uitgifte van aandelen of obligatieleningen. Beleggen in Nederlandse MKB ondernemingen kan op Npex al vanaf € 1.000,- euro. U maakt simpelweg een account aan en u kunt daarna direct investeren in een lopende emissie of handelen in de effecten van de genoteerde ondernemingen. Een notering aan NPEX Effectenbeurs biedt voor Meerdervoort en haar cliënt-beleggers grote voordelen:

 

INVESTEREN VANAF EUR 1.000,-

Administratie en communicatie met beleggers loopt via NPEX. U kunt uw obligaties op de Npex Effectenbeurs verhandelen. Het is voor kleinere Beleggers ook mogelijk te profiteren van de aanbiedingen van Meerdervoort en bovendien wordt beleggen in Meerdervoort op deze wijze erg flexibel voor mocht u door omstandigheden uw inleg eerder nodig hebben.

 

Wat wijzigt er ten opzichte van reguliere aanbiedingen van Meerdervoort?

Normaal gesproken legt u geld in ter financiering van onze projecten gedurende een vaste looptijd. U krijgt in beginsel aan het einde van deze vaste looptijd uw geld weer terug. Tussentijds uitstappen kan alleen met een zwaarwegende reden. Voor project Amaliawolde op NPEX wordt dat anders. U kunt uw obligaties deels of geheel te koop aanbieden op het handelsplatform van Npex. Het kan zijn dat er geen koper is voor uw obligaties en het kan ook zijn dat er meerdere kopers zijn die meer of minder willen betalen voor uw obligaties. U bepaalt zelf of u akkoord bent met de door biedende partijen geboden prijs. Het is een markt van vraag en aanbod. Mocht u uw obligaties gedurende de looptijd van project Amaliawolde (5 jaar) niet verkopen en gewoon houden dan blijft de afspraak dat wij uw inleg aan het einde van deze 5 jaar volledig terugbetalen.

Prospectus en informatie

Beleggen brengt altijd risico’s met zich mee. We raden u aan om het uitgebreide prospectus goed door te lezen.

Prospectus inzien kan hier
Meer informatie over Meerdervoort Amaliawolde klik hier
NPEX rekening open kan hier

Hulp nodig bij het openen van een NPEX rekening? klik dan hier.

 

Samenvatting van de aanbieding:

  • Project: Amaliawolde te Baarn
  • Projectgrootte: € 11.000.000,- (11 miljoen euro)
  • Uitgifte obligaties: € 4.470.000
  • Looptijd: 5 jaar (tot 1 december 2024)
  • Rente op uw obligaties: 7,0% per jaar
  • Maandelijkse uitkeringen
  • Start emissie: 1 november 2019
  • Sluitingsdatum: 12 december 2019
  • Ingangsdatum rente: 1 december 2019

 

Impressie Amaliawolde in Baarn

Inrichting Amaliawolde
Inrichting Amaliawolde

© 2021 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy Statement | Cookies