Meerdervoort® nodigt u uit

Webinar voor beleggers

Webinar

Meerdervoort® groeit snel. Dat doen we door anders naar de markt te kijken en daar ook op in te spelen. We leggen onze investeringsmogelijkheden direct bij u als eindbelegger neer, zonder tussenkomst van een bank. Door vast te houden aan deze filosofie hebben we een bestendige, duurzame en omvangrijke vastgoedportefeuille met een gezonde cashflow opgebouwd.

Wij zoeken, selecteren en kopen vastgoed in en rondom stedelijke gebieden in Nederland waarvan we zeker weten dat deze goede verhuurmogelijkheden hebben. Daarmee beperken we uw beleggingsrisico en bieden we u bepaalde zekerheden en garanties, zodat u met uw investering een periodiek extra inkomen genereert. Investeren in Meerdervoort® zorgt voor een goed rendement op uw gespaard vermogen.

Webinar 30 november

Graag nodigen wij u uit voor onze webinar. Deze bijeenkomst is bedoeld voor bestaande en nieuwe relaties van Meerdervoort®. Op deze dag krijgt u een presentatie te zien van de resultaten van de diverse fondsen. Ook praten wij u bij over de laatste ontwikkelingen op de markt. De webinar is aankomende dinsdag 30 november te volgen tussen 19.00 uur en 20.00 uur.

Meld u nu aan!

Meer informatie?

x

Waar wilt u specifiek informatie over ontvangen?