Besloten Fondsen

Vaste maandelijkse rente
Zorgvuldig geselecteerd vastgoed

RENDEMENT 6-8,5% 5/7 JAAR

Woningen als belegging

Strategie van het fonds

De portefeuille van het Meerdervoort Garantiefonds zal bestaan uit huurwoningen in het middensegment. Deze woningen hebben huurprijzen van circa 900,- euro tot 1.600,- euro per maand. Onze focus ligt op de Randstad en dan met name strategische locaties in en om de grote steden. De focus ligt op regio Rotterdam, regio Utrecht en regio Den Haag. Een zorgvuldig samengesteld pakket van waardevaste woningen.

Waarom investeren in huurwoningen?

Investeren in woningen is een veilige en solide keuze. Vastgoed is immers een tastbaar bezit. Anders dan aandelen behoudt vastgoed dus altijd een zekere waarde. Een goed samengestelde vastgoedportefeuille ligt dan ook in veel gevallen aan de basis van elke goed gespreide beleggingsportefeuille. Wanneer wij een keuze moeten maken over het type vastgoed, kiezen we met stip voor woningbeleggingen. Waar we tijdens de economische crisis hebben gezien dat kantoor- en winkelpanden vanwege stoppende ondernemers te maken kregen met een grote mate van leegstand, is dat bij huurwoningen niet het geval geweest.

“Wanneer wij een keuze moeten maken over het type vastgoed, kiezen we met stip voor woningbeleggingen.”

In de Randstad hebben wij bij huurwoningen bestemd voor de huisvesting van jongeren, studenten, samenwoners en starters jarenlang nagenoeg geen leegstand gezien.

Werkwijze van het fonds

Bij de werkwijze die wij voor ogen hebben, verwachten wij tijdens de looptijd van het fonds nagenoeg geen leegstand te zullen hebben. Vanwege onze ervaring en ons uitgebreide netwerk, zijn wij in staat woningen scherp aan te kopen.

“In onze praktijk volgt de ene huurder de andere op, zonder een dag leegstand!”

Ook kunnen wij woningen door middel van ons netwerk snel en efficiënt renoveren. Via onze vaste partners hebben wij toegang tot grote databases met huurders die staan ingeschreven voor een betaalbare huurwoning. Er is sprake van grote wachtlijsten. In onze praktijk volgt de ene huurder de andere op, zonder een dag leegstand!

Tot slot

Huizenprijzen zijn in de Randstad nog steeds aan het stijgen. Alle factoren in overweging nemende, verwachten wij dat de huizenprijzen in diverse steden in de Randstad op langere termijn hoger zullen liggen dan nu. Aangezien de door het Garantiefonds aangekochte woningen gelden als uw onderpand, is dat een prettige gedachte.

© 2020 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy Statement