Vastgoedfonds MQR

1e hypothecaire zekerheid
Individuele hypotheekakte op uw naam

RENDEMENT 4,5% 5 JAAR

Woningen als belegging

Strategie van het fonds

De portefeuille van de Meerdervoort Garantiefondsen bestaan uit huurwoningen in het middensegment. Deze woningen hebben huurprijzen van circa 900,- euro tot 1.600,- euro per maand. Onze focus ligt op de Randstad en dan met name strategische locaties in en om de grote steden. De focus ligt op de steden Den Haag, Voorburg, Rotterdam, Schiedam, Dordrecht, Delft en Utrecht. Een zorgvuldig samengesteld pakket van waardevaste woningen.

Waarom investeren in huurwoningen?

Investeren in woningen is een veilige en solide keuze. Vastgoed is immers een tastbaar bezit. Anders dan aandelen behoudt vastgoed dus altijd een zekere waarde. Een goed samengestelde vastgoedportefeuille ligt dan ook in veel gevallen aan de basis van elke goed gespreide beleggingsportefeuille.

“Wanneer wij een keuze moeten maken over het type vastgoed, kiezen we met stip voor woningbeleggingen.”

Huurwoningen in de grote steden hebben vele jaren lang nagenoeg geen leegstand gehad. Ook tijdens crisis perioden is gebleken dat deze huurwoningen nagenoeg geen leegstand hebben gehad.

Werkwijze van de Meerdervoort Garantiefondsen

Vanwege onze jarenlange praktijkervaring en ons uitgebreide netwerk, zijn wij in staat woningen scherp aan te kopen. Deze woningen kunnen we bovendien snel en voordelig renoveren en geschikt maken voor de verhuur.

“In onze praktijk volgt de ene huurder de andere op, zonder een dag leegstand!”

Via onze vaste partners en stakeholders hebben wij toegang tot grote databases met huurders die op zoek zijn naar een huurwoning. Er is sprake van grote wachtlijsten. In de praktijk volgt de ene huurder de andere direct op.

Tot slot

Huizenprijzen zijn in de Randstad nog steeds aan het stijgen. De rente is laag en er is een grote schaarste op de woningmarkt, zeker in de Randstad. Alle factoren in overweging nemende, verwachten wij dat de huizenprijzen op langere termijn hoger zullen liggen dan nu. Aangezien de aangekochte woningen gelden als uw onderpand, is dat een prettige gedachte.

© 2020 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy Statement | Cookies