Vastgoedfonds MQR

1e hypothecaire zekerheid
Individuele hypotheekakte op uw naam

RENDEMENT 4,5% 5 JAAR

Hypothecaire zekerheid

Waarom en waarin onderscheiden de Garantiefondsen zich?

Binnen het Meerdervoort Garantiefonds is geen tussenkomst van een bank nodig. Obligatiehouders krijgen een 1e hypothecaire zekerheidsrecht op de gehele fondsportefeuille. Bij veel andere vastgoedfondsen wordt het grootste gedeelte van het fonds gefinancierd door een bank. Deze bank heeft dan het 1e recht van hypotheek. Dit houdt in dat bij een (gedwongen) verkoop van de portefeuille de bank als éérste zijn geld terugkrijgt.

”Binnen het Meerdervoort Garantiefonds is géén tussenkomst van een bank nodig”

Doordat er bij de Garantiefondsen géén bank in het spel is, krijgt u als belegger de zekerheden die een bank normaal heeft. Naast de zekerheid van vastgoed als 100% onderpand, beschikt het fonds over een door de initiatiefnemers ingebracht startkapitaal (€ 250.000,-) in de vorm van AGIO. Vanwege de mate van zekerheid (1e hypothecaire zekerheid), hebben de Meerdervoort Vastgoedfondsen met 1e hypotheekrecht de passende naam “Garantiefonds” gekregen.

Wat bieden de Meerdervoort Garantiefondsen?

De vastgoedfondsen staan garant voor een vast rendement op jaarbasis. Uitkeringen van rente vinden maandelijks plaats. Hierdoor bouwen onze beleggers aan een maandelijks terugkerende en vaste bron van inkomsten. Rente uitkeringen vinden plaats aan het einde van elke maand. Er zijn géén instapkosten en geen exitkosten. U weet precies wat u krijgt. Gewoon transparant en helder.

© 2020 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy Statement | Cookies