Besloten Fondsen

Vaste maandelijkse rente
Zorgvuldig geselecteerd vastgoed

RENDEMENT 6-8,5% 5/7 JAAR

Hypothecaire zekerheid

Waarom en waarin onderscheiden de Garantiefondsen zich?

Binnen het Meerdervoort Garantiefonds is geen tussenkomst van een bank nodig. Obligatiehouders krijgen het eerste hypothecaire recht op al het vastgoed in de fondsen. Bij bijna alle andere vastgoed CV’s en -fondsen wordt het grootste gedeelte van het fonds gefinancierd door banken. De bank krijgt in ruil voor de financiering al het vastgoed als ‘onderpand’.

”Binnen het Meerdervoort Garantiefonds is géén tussenkomst van een bank nodig”

Doordat er bij de Garantiefondsen geen bank in het spel is, krijgt u de zekerheden die een bank normaal heeft. Naast de zekerheid van vastgoed als 100% onderpand, beschikt elk fonds over een door de initiatiefnemers ingebracht startkapitaal (bij MGF XL is dat € 250.000,-). Vanwege de hoge mate van zekerheid door met name het 1e hypotheekrecht, hebben onze fondsen met 1e hypotheekrecht de passende naam “Garantiefonds” gekregen.

Wat biedt het Meerdervoort Garantiefonds?

Uw investering staat garant voor een vast rendement van 5,2% (MGF XL) op jaarbasis op uw uitgeleend vermogen, gedurende een looptijd van 7 jaar (MGF XL). Rente-uitkeringen vinden plaats aan het einde van elke maand. Er zijn géén instapkosten en geen exitkosten. U weet precies wat u krijgt. Gewoon helder.

© 2020 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy Statement