Garantiefonds V

1e hypothecaire zekerheid
Bewezen trackrecord uit eerdere fondsen

RENDEMENT 4,25% 7 JAAR

Hypothecaire zekerheid

Waarom en waarin onderscheiden de vastgoed Garantiefondsen zich?

Binnen de Meerdervoort Garantiefondsen is geen tussenkomst van een bank nodig. Obligatiehouders krijgen een 1e hypotheekrecht op de gehele fondsportefeuille. Bij veel andere vastgoedfondsen wordt het grootste gedeelte van het fonds gefinancierd door een bank. Deze bank heeft dan het 1e recht van hypotheek. Dit houdt in dat bij een (gedwongen) verkoop van de portefeuille de bank als éérste zijn geld terugkrijgt.

”Binnen het Meerdervoort Garantiefonds is géén tussenkomst van een bank nodig”

Doordat er bij de Garantiefondsen géén bank in het spel is, krijgt u als belegger de hypothecaire zekerheid die een bank normaal heeft. Naast de zekerheid van vastgoed als 100% onderpand, beschikt het fonds over een door de initiatiefnemers ingebracht startkapitaal (€ 250.000,-) in de vorm van AGIO. Vanwege de mate van zekerheid (1e hypothecaire zekerheid), hebben de Meerdervoort Vastgoedfondsen met 1e hypotheekrecht de passende naam “Garantiefonds” gekregen.

Wat bieden de Meerdervoort Garantiefondsen?

De vastgoedfondsen staan garant voor een vast rendement op jaarbasis. Uitkeringen van rente vinden maandelijks plaats. Hierdoor bouwen onze beleggers aan een maandelijks terugkerende en vaste bron van inkomsten. Rente uitkeringen vinden plaats aan het einde van elke maand. Er zijn géén instapkosten en U weet precies wat u krijgt. Gewoon transparant en helder.

UW VERMOGEN LATEN RENDEREN MET UNIEKE ZEKERHEID door 1e hypotheekrecht?

Download het RenteVastGoedPlan en lees 7 redenen waarom beleggen in vastgoed bij Meerdervoort een goede keuze is!

meerdervoort garantiefonds rentevastgoedplan beleggen in vastgoed

© 2021 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy Statement | Cookies