Exclusieve besloten fondsen
Projecten vanaf 100.000 euro
Maatwerk met persoonlijk adviesgesprek

Meerdervoort Garantiefonds II

INVESTEREN IN BETAALBARE HUURWONINGEN VOOR JONGEREN & STARTERS

LET OP! De inschrijftermijn van dit Garantiefonds is definitief op 10 november jl. gesloten.

De laatste tijd is steeds vaker in het nieuws geweest dat er te weinig betaalbare huurwoningen zijn in het midden-segment voor jongeren en starters op de huurmarkt. Een ander probleem is, dat de spaarrente bij de grootbanken momenteel historisch laag is. Tot slot speelt de uitdaging dat banken tegenwoordig vrij moeilijk vastgoedprojecten financieren. Meerdervoort Real Estate B.V.  heeft met het Meerdervoort Garantiefonds een uniek product voor u ontwikkeld dat dé oplossing biedt voor al deze uitdagingen. Wij zijn daarom op zoek naar investeerders die voor 5 of 7 jaar hun geld willen investeren in ons mooie project zodat we dit samen kunnen realiseren.

De doelstelling van het Meerdervoort Garantiefonds II is wederom het realiseren en aanbieden van nette en betaalbare huurwoningen voor starters op de huurmarkt. Mensen aan het begin van hun carrière willen huren op leuke locaties in de grote steden. Steden waar onderwijsinstellingen zijn of waar werkgelegenheid is. Ze willen flexibel zijn en zich nog niet binden aan een koopwoning.

Teneinde mooie betaalbare en energiezuinige huurwoningen op te leveren geven wij vastgoedobligaties uit. Met uw investering helpt u mee om het aanbod van kwalitatief goede huurwoningen voor starters te vergroten. Bovendien ontvangt u een mooie rente op uw geïnvesteerde vermogen.

© 2017 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer