Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Garantiefonds III – Live!


Update!

Er zijn nog Obligaties beschikbaar. Naar verwachting zullen alle Obligaties binnen enkele weken uitgegeven zijn. Stap in vóór de 25e van deze maand en uw rente gaat lopen per de 1e dag van de komende maand. Meedoen? Vul het contactformulier hiernaast in of download direct het deelnameformulier.

Garantiefonds III biedt u een vaste rente van 4,3% wanneer u kiest voor een looptijd van 5 jaar en zelfs 5,2% bij een looptijd van 7 jaar. U ontvangt deze mooie rente in maandelijkse uitkeringen.


Doelstelling

De doelstelling van Meerdervoort Garantiefonds III (verder MGF III) is het realiseren van betaalbare huurwoningen voor starters op de huurmarkt. Jongvolwassenen die aan het begin van hun carrière staan, willen wonen op leuke locaties in de grote steden waar werkgelegenheid is en waar onderwijsinstellingen zijn. Daarnaast willen ze flexibel zijn en zich nog niet binden aan een koopwoning. Onze doelgroep van huurders bestaat uit: studenten, werkende jongeren en samenwonende stellen.

Wat gaan we realiseren?

MGF III zal circa 30 woningen (appartementen/etages) aankopen voor starters en deze verhuren voor huurprijzen tussen 710,- euro en 1.500,- euro. Woningen tot 710,- euro huur vallen in de categorie ‘sociale huurwoningen’. Hierin wordt niet geïnvesteerd. De gekochte appartementen krijgen een opknapbeurt, waardoor de woningen er aantrekkelijk uit zullen zien voor starters op de huurmarkt. De appartementen worden Turn-Key opgeleverd.

Innovatieve opzet

De initiatiefnemers van het Meerdervoort Garantiefonds hebben een investeringsproduct op de markt gebracht dat zowel zekerheid als een vast rendement biedt aan beleggers. Zekerheid doordat er geen bankfinanciering aangetrokken wordt, waardoor u als investeerder het vastgoed volledig als onderpand heeft en niet afhankelijk bent van beslissingen van een bank. Aanvullend wordt er (per fonds) door de initiatiefnemers ook eigen vermogen ingebracht.

U profiteert van een mooie en zekere rente tot 5,2%.

Laagdrempeligheid en transparantie

Het Meerdervoort Garantiefonds rekent aan u geen kosten. Gewoon helder! Bovendien stapt u al in vanaf 15.000,- euro. Investeren in beleggingspanden maakt Meerdervoort op deze manier voor een groot publiek toegankelijk. Zowel de portefeuille als de boekhouding van het fonds is voor obligatiehouders volledig inzichtelijk. Een onafhankelijke Stichting van ervaren bestuurders die zelf ook mee investeren in het fonds houdt bovendien toezicht.

De zekerheden op een rij:

Maandelijkse uitkering van een vaste rente

1e hypothecaire zekerheid

Gezonde bedrijfsvoering met lage fondskosten

Geen leegstand door bewezen trackrecord verhuur

Directie met ruim 12 jaar ervaring

Toezicht door bestuur onafhankelijke Stichting

Geen bijkomende kosten

Uw vermogen op een goede maar vooral veilige manier laten renderen?

De inschrijftermijn is geopend per 1 januari 2018. Het is nog mogelijk om deel te nemen aan Meerdervoort Garantiefonds III.  Wij zien er naar uit om u als obligatiehouder te mogen verwelkomen.

Download hier het Rente Resultaatplan!

 

© 2018 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy Statement