Betaalbare huurwoningen voor starters
Geen leegstand door bewezen trackrecord
Gezonde bedrijfsvoering met lage fondskosten
Directie met ruim 12 jaar ervaring

Garantiefonds III – Live!

Meerdervoort Garantiefonds III

De inschrijftermijn van Meerdervoort Garantiefonds III is per 1 januari 2018 officieel geopend!

De doelstelling van Meerdervoort Garantiefonds III (verder MGF III) is het realiseren van betaalbare huurwoningen voor starters op de huurmarkt. Jongvolwassenen die aan het begin van hun carrière staan, willen wonen op leuke locaties in de grote steden waar werkgelegenheid is en waar onderwijsinstellingen zijn. Daarnaast willen ze flexibel zijn en zich nog niet binden aan een koopwoning. Onze doelgroep van huurders bestaat uit: studenten, werkende jongeren en samenwonende stellen.

Wat gaan we realiseren?

MGF III zal circa 35 woningen (appartementen/etages) aankopen voor starters en deze verhuren voor huurprijzen tussen 710,- euro en 1.500,- euro. Woningen tot 710,- euro huur vallen in de categorie ‘sociale huurwoningen’. Hierin wordt niet geïnvesteerd. De gekochte appartementen krijgen een opknapbeurt, waardoor zij een beter energielabel krijgen en waardoor de woningen er aantrekkelijk uit zullen zien voor starters op de huurmarkt. De appartementen worden Turn-Key opgeleverd.

Innovatieve opzet

De initiatiefnemers van het Meerdervoort Garantiefonds hebben een investeringsproduct op de markt gebracht dat zowel zekerheid als een vast rendement biedt aan beleggers. Zekerheid doordat er geen bankfinanciering aangetrokken wordt, waardoor u als investeerder het vastgoed volledig als onderpand heeft en niet afhankelijk bent van beslissingen van een bank. Aanvullend wordt er (per fonds) door de initiatiefnemers ook eigen vermogen ingebracht.

U profiteert van een mooie en zekere rente.

Laagdrempeligheid en transparantie

Het Meerdervoort Garantiefonds rekent aan u geen kosten. Gewoon helder! Bovendien stapt u al in vanaf 25.000,- euro. Investeren in beleggingspanden maakt Meerdervoort op deze manier voor een groot publiek toegankelijk. Zowel de portefeuille als de boekhouding van het fonds is voor obligatiehouders volledig inzichtelijk. Een onafhankelijke Stichting van ervaren bestuurders die zelf ook mee investeren in het fonds houdt bovendien toezicht.

De zekerheden op een rij

Er is geen bankfinanciering binnen het fonds

1e hypotheekrecht op de gehele portefeuille voor u

Gezonde bedrijfsvoering met lage fondskosten

Geen leegstand door bewezen trackrecord verhuur

Directie met ruim 12 jaar ervaring

Toezicht door bestuur onafhankelijke Stichting

Interesse?

Vul het contactformulier op deze pagina in en u krijgt alle fondsdocumentatie direct in uw e-mail. Wij zien er naar uit om u als obligatiehouder te mogen verwelkomen.

© 2018 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer