Meerdervoort Garantiefonds IV

Meerdervoort Garantiefonds IV (MGF IV) investeert net als MGF I, MGF II, MGF III en MGF XL in huurwoningen in de Randstad. U als belegger krijgt een 1e hypothecaire zekerheid. Hiermee heeft u de gehele vastgoedportefeuille van MGF IV als onderpand voor uw inleg. Deze garantie is notarieel vastgelegd in een overkoepelende hypotheekakte.

De onafhankelijke Stichting Bestuur Garantiefondsen ziet er op toe dat de gemaakte afspraken tussen Meerdervoort en u als belegger zorgvuldig worden nagekomen. De gegevens van de bestuursleden van deze Stichting vindt u in het menu onder Stichting Obligatiehouders.

Kenmerken MGF IV:

Looptijd: ca. 5 jaar (einddatum: 01-04-2026)

Rentevergoeding: 4,7% per jaar

Uitkering van rente: maandelijks

Minimale inleg: € 100.000,-

Fondsgrootte: 12,5 MIO

1e hypothecaire zekerheid

Geen bankfinanciering

Toezicht door onafhankelijke stichting

*Let op: aan investeringen in vastgoed zijn risico’s verbonden.

Verkocht

400 Obligaties

80%

0 Obligaties

500 Obligaties

Interesse?

Vul het formulier in op deze pagina. U ontvangt dan de uitgebreide informatie met deelnameformulier per mail. Of download het deelnameformulier via deze link

meerdervoort rentevastgoedplan

 

© 2020 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy Statement | Cookies * De looptijd van MGF IV bedraagt ca. 5 jaar en is afhankelijk van uw instapmoment. Als u instapt per 1 augustus 2020 is de looptijd 5 jaar en 8 maanden. Voor elke maand dat u later instapt wordt de looptijd van uw obligatielening één maand korter.