Vastgoed Garantiefonds IV

Meerdervoort Garantiefonds IV (MGF IV) investeert net als MGF I, MGF II, MGF III en MGF XL in huurwoningen in de Randstad. U als belegger krijgt een 1e hypothecaire zekerheid. Hiermee heeft u de gehele vastgoedportefeuille van MGF IV als onderpand voor uw inleg. Deze garantie is notarieel vastgelegd in een overkoepelende hypotheekakte.

De onafhankelijke Stichting Bestuur Garantiefondsen ziet er op toe dat de gemaakte afspraken tussen Meerdervoort en u als belegger zorgvuldig worden nagekomen. De gegevens van de bestuursleden van deze Stichting vindt u in het menu onder Stichting Obligatiehouders.

Kenmerken MGF IV:

Looptijd: ca. 5 jaar* (einddatum: 01-04-2026)

Rentevergoeding: 4,7% per jaar

Uitkering van rente: maandelijks

Minimale inleg: € 100.000,-

Fondsgrootte: 12,5 MIO

1e hypothecaire zekerheid

Geen bankfinanciering

Onafhankelijk Toezicht door Stichting Bestuur Garantiefondsen

* de looptijd bedraagt ca. 5 jaar en is afhankelijk van uw instapmoment. Als u instapt per 1 augustus 2020 is de looptijd 5 jaar en 8 maanden. Voor elke maand dat u later instapt wordt de looptijd van uw obligaties één maand korter.

Interesse?

Vul vrijblijvend het contactformulier op deze pagina in. U ontvangt dan per mail de uitgebreide fondsdocumentatie en het deelnameformulier.

meerdervoort rentevastgoedplan

 

© 2020 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy Statement * De looptijd van MGF IV bedraagt ca. 5 jaar en is afhankelijk van uw instapmoment. Als u instapt per 1 augustus 2020 is de looptijd 5 jaar en 8 maanden. Voor elke maand dat u later instapt wordt de looptijd van uw obligatielening één maand korter.