Fondsbeheerders

De directie van Meerdervoort Real Estate bestaat uit 2 fondsbeheerders: de heer F. (Federico) Angius en de heer W.F. (Wijnand) Groenen.

Over Federico Angius  

“Vanuit mijn eigen ervaring met het investeren in woningen, ontstond het idee voor Meerdervoort Real Estate. Het idee achter het initiatief is dat wij particulieren de mogelijkheid willen bieden om passief en veilig te investeren in Vastgoed. Tijdens de crisis is nogmaals duidelijk gebleken dat banken ongeacht de omstandigheden nagenoeg altijd hun geld terugkrijgen, waar de particuliere beleggers en vastgoedfondsen vaak al hun geld verloren.

“Het hypotheekrecht geeft banken de mogelijkheid om de panden te verkopen als de verplichtingen niet worden voldaan. Ditzelfde recht met dezelfde zekerheden, wil ik geven aan de investeerders in ons fonds.”

Vanwege het eerste hypotheekrecht dat banken voor het verstrekken van een financiering altijd vragen, heeft de bank het vastgoed als onderpand. Het hypotheekrecht geeft banken de mogelijkheid om de panden te verkopen als de verplichtingen niet worden voldaan. Ditzelfde recht met dezelfde zekerheden, wil ik geven aan de investeerders in ons fonds.”

 

Over Wijnand Groenen  

“Tot 2005 werkte ik in loondienst bij een verzekeringskantoor, totdat ik besloot van een hobby mijn beroep te maken. Ik startte mijn eerste onderneming: 4-Freedom Vastgoed. 4-Freedom is een makelaarskantoor gespecialiseerd in aankoop, verhuur en beheer van studentenhuizen en woningbeleggingen. Ik bouwde de onderneming uit tot een landelijke organisatie. Hierdoor ben ik uitstekend op de hoogte van de gemeentelijke en politieke regelgeving in diverse steden.

“Het Meerdervoort Garantie Fonds is uniek, omdat het iedereen de kans biedt, om op een veilige manier een goed rendement te behalen met vastgoed, zonder het bijbehorende werk.”

In vijftien jaar tijd heb ik erg veel ervaring opgedaan met het ondernemen in vastgoed. Mijn kennis wil ik graag inbrengen in ons woningbeleggingsfonds. Het Meerdervoort Garantie Fonds is uniek, omdat het iedereen de kans biedt, om op een veilige manier een goed rendement te behalen met vastgoed, zonder het bijbehorende werk.”

 

© 2018 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer