Garantiefonds V

1e hypothecaire zekerheid
Bewezen trackrecord uit eerdere fondsen

RENDEMENT 4,25% 7 JAAR

Ervaringen van klanten

Onderstaand enkele evaringen van klanten uit Garantiefondsen en Vastgoedfondsen

Andrea Farkas
“Een fijn bedrijf die beloven wat ze doen. Elke maand krijg ik netjes mijn rendement uitgekeerd op de bank. In het begin was ik sceptisch, maar ik zie nu in dat ik op deze manier een prima rendement behaal zonder dat ik veel risico neem. Wat mij betreft een veel beter alternatief dan het geld op de bank stallen.”

Han van Veen
“Meerdervoort is een onderneming die doet wat ze beloven. Mocht er onverhoopt toch iets niet gaan zoals beloofd, dan staan deze jonge ondernemers direct klaar om het naar tevredenheid van hun klanten op te lossen.”

Otto Philipse
“Betrouwbaar, solide en recht door zee. Een goed rendement met minimale risico’s en een zeer prettige, open communicatie. Aanbevelenswaardig”

Albèrt van de Schootbrugge
“Betrouwbaar bedrijf met een zeer capabel management.”

Hier vindt u meer (Google) reviews

REFERENTIES

Wij krijgen vaker de vraag of wij referenties hebben. Onze referentieprojecten zijn Meerdervoort Garantiefonds I, II , III, IV en XL met in totaal ca. 450 investeerders. Via Mijn Meerdervoort kunnen onze investeerders INLOGGEN en direct hun deelnemingen en rentebetalingen inzien. Sinds de start in 2015 hebben alle deelnemers altijd 100% van hun rente uitgekeerd gekregen en elke maand netjes op tijd.

De obligatiehouders van het fonds krijgen periodiek hun rente conform overeenkomst. De belangen van de gezamenlijke obligatiehouders in de Garantiefondsen worden behartigd door de Stichting Obligatiehouders MGF. Indien u contact met hen wilt opnemen vind u hier de contactgegevens van de drie ervaren bestuurders van de Stichting Obligatiehouders.

© 2021 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy Statement | Cookies