Disclaimer

Alle informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Er is getracht om een zo compleet mogelijk beeld te geven van de opzet van onze fondsen. De informatie is bedoeld voor publiek gebruik en is niet toegespitst op de individuele situaties van gebruikers. De informatie kan niet worden gebruikt als een persoonlijk beleggingsadvies. Meerdervoort Real Estate wijst elke aansprakelijkheid af voor onjuistheden, onvolledigheden en gevolgen van het gebruik van deze site.

Deze website bevat links naar andere partijen. Ook linken andere sites veelvuldig terug naar deze site. Ondanks dat het niet is toegestaan om informatie van deze website te kopiëren, kan het zijn dat anderen hier misbruik van maken. Meerdervoort Real Estate kan enkel verantwoordelijkheid nemen voor informatie als getoond op haar eigen website en brochures.

De waardeontwikkeling van het fonds is onder andere afhankelijk van ontwikkelingen op de kapitaal-, effecten-, valuta- en goederenmarkten. Hoewel wij ons uiterste best hebben gedaan om een product aan te bieden met maximale zekerheid en garanties, is het ook mogelijk dat uw inleg bij een ongelukkige samenloop van omstandigheden gedeeltelijk verloren gaat.

Persoonlijke gegevens die via deze site worden verworven, worden strikt vertrouwelijk bewaard. Uw gegevens zullen met de grootst mogelijke zorg worden behandeld en zullen nooit worden doorgespeeld naar anderen en op geen enkele wijze ooit openbaar gemaakt. Op uw verzoek zullen uw gegevens terstond worden verwijderd.

© 2020 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy Statement | Cookies * De looptijd van MGF IV bedraagt ca. 5 jaar en is afhankelijk van uw instapmoment. Als u instapt per 1 augustus 2020 is de looptijd 5 jaar en 8 maanden. Voor elke maand dat u later instapt wordt de looptijd van uw obligatielening één maand korter.