Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Crowdfunding in vastgoedprojecten neemt grote vlucht

Vastgoed aankopen via crowdfunding is stevig in opmars. De afgelopen drie jaar is voor ruim 100 miljoen euro aan vastgoedprojecten gefinancierd met crowdfunding. Vorig jaar was er een stijging van maar liefst 60 procent. Dat blijkt uit cijfers van crowdfundingcijfers.nl die BNR heeft opgevraagd. Ook dit jaar wordt weer een flinke groei verwacht, mogelijk zelfs een verdubbeling.

Voor platforms als geldvoorelkaar zijn vastgoedprojecten inmiddels goed voor 42 procent van het totale aanbod van crowdfundingprojecten. Volgens voorzitter Jeroen ter Hurne van de branchevereniging Nederland Crowdfunding is te zien dat vastgoedondernemers andere alternatieve financiers heel goed weten te vinden: ‘Het gaat daarbij om zowel zakelijk vastgoed als om particuliere woonhuizen, maar in meerderheid betreft het hier zakelijk vastgoed’.

Amaliawolde in Baarn: vastgoedproject van Meerdervoort via NPEX effectenbeurs

 

Meerdervoort Vastgoedfondsen is trots om te kunnen melden dat het volgende vastgoedproject van Meerdervoort zal worden genoteerd aan de NPEX Effectenbeurs. Tot nu toe heeft Meerdervoort haar Garantiefondsen (I, II, III en XL) met éérste hypothecaire zekerheid zelf gefund via haar website. Daarnaast zijn diverse ‘Besloten Fondsen’ (vastgoed BV’s en CV’s) aangeboden aan een select aantal investeerders uit ons eigen netwerk met deelnamebedragen vanaf € 100.000,-. Deze Besloten fondsen hebben een ander (hoger) risicoprofiel. Tegelijkertijd staat hier dan ook een hoger rendement tegenover (6,5% tot 8,5%).

Meerdervoort Amaliawoldenpex amaliawolde meerdervoort

Hulp nodig bij het openen van een NPEX rekening? Klik dan hier.

© 2020 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy Statement