Meerdervoort Vastgoedfondsen

De Meerdervoort Garantiefondsen investeren in huurwoningen in het middensegment. Deze woningen zijn gelegen in de Randstad en worden verhuurd aan samenwonende stellen of woningdelers. U ontvangt als belegger een vast rendement in de vorm van een maandelijkse rente uitkering. De Meerdervoort Garantiefondsen maken géén gebruik van een bankfinanciering. Hierdoor kunnen wij u 1e hypothecaire zekerheid bieden.

Op dit moment is Meerdervoort Garantiefonds IV gesloten!

Hoe werkt Garantiefonds IV?

U verstrekt aan Meerdervoort Garantiefonds IV (MGF IV) een obligatielening tegen een vaste rentevergoeding van 4,7% voor maximaal 68 maanden. De woningen van MGF IV worden gefaseerd aangekocht. Uw maandelijkse uitkering van rente gaat lopen vanaf de maand waarin u deelneemt. De looptijd bedraagt ca. 5 jaar en is afhankelijk van uw instapmoment. Als u bijvoorbeeld instapt per 1 december is de looptijd dan 5 jaar en 4 maanden. Voor elke maand dat u later instapt wordt de looptijd van uw obligatielening één maand korter. Lees hier meer over MGF IV.

Bereken hier uw rendement

Rekenvoorbeeld: 
Uw inleg: €100.000 (4 obligaties)
Rentepercentage: 4,7%
Looptijd: 5 jaar
Maandrente: € 391,66
Jaarrente: € 4.700
Totaal rendement: € 23.500

* Tijdens de emissiefase kunt u elke maand instappen. U stapt in per de 1e dag van elke volgende maand. Hoe later u instapt hoe korter uw looptijd. De einddatum van MGF IV is namelijk vastgesteld op 1 april 2026.


meerdervoort garantiefonds rente resultaatplan

Alle kenmerken van de Garantiefondsen op een rij

Geen bankfinanciering binnen het fonds

Vaste maandelijkse rente uitkeringen, vaste looptijd

1e hypothecaire zekerheid

Efficiënte bedrijfsvoering, lage overhead

Specialistische samenwerkingspartners

Bewezen trackrecord woningverhuur

Toezicht door de Stichting Bestuur Garantiefondsen

24/7 toegang tot Mijn Meerdervoort

*Let op: aan investeren in vastgoed zijn risico’s verbonden.

Interesse?

Besloten Fondsen

Meerdervoort biedt ook de mogelijkheid om exclusief te investeren in bedrijfs- en zorgvastgoed met een mooi rendement in onze Besloten Fondsen. Dit betreft projecten die u samen met een select aantal investeerders binnen onze besloten kring kunt financieren. Deze projecten kennen een ander risicoprofiel dan de Meerdervoort Garantiefondsen. De minimale inleg van onze besloten projecten bedraagt per investeerder € 250.000,- en ontvangt u 5,0% tot 8,5% rendement afhankelijk van looptijd en project.

Meer weten over Besloten Fondsen >

Vul het formulier in op deze pagina. U ontvangt dan de uitgebreide informatie met deelnameformulier per mail.

© 2020 | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Privacy Statement | Cookies